Bon Jovi: Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού
Showbiz

Bon Jovi: Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού

22:56 O  Δημήτρης Σαράντος ανέβασε πριν λίγα λεπτά ένα βίντεο με τους Bon Jovi να ερμηνεύουν μια από τις επιτυχίες τους.

Δείτε το Video:



22:36 Η Σίσσυ Χριστίδου παρακολουθεί την συναυλία των Bon Jovi και κλαίει από τα γέλια. Ο λόγος;Σύμφωνα με την ίδια , κάποιος από το κοινό που βρίσκεται κοντά στην σκηνή πετάει γαρύφαλλα στους Bon Jovi. Η παρουσιάστρια μέσω του twitter της ψάχνει να τον βρει για να του δώσει τα συγχαρητήριά της.

Προβλήματα στον ήχο αντιμετωπίζουν οι Bon Jovi με αποτέλεσμα το κοινό να μην μπορεί να τους ακούει καθαρά.Οι υπεύθυνοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να αποκαταστήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται το πρόβλημα. Το συγκρότημα όμως συνεχίζει ακάθεκτο να τραγουδάει και να ξεσηκώνει το Αθηναϊκό κοινό με τις επιτυχίες του.

22:14 Ο Θέμης Γεωργαντάς ενθουσιασμένος με τους Bon Jovi συνεχίζει να τους τραβάει φωτογραφίες την ώρα που τραγουδάνε και τις μοιράζεται με τους φίλους του στο twitter που δεν μπόρεσαν να βρεθούν εκεί.

21:40 Ο Θέμης Γεωργαντάς φαίνεται πως απολαμβάνει την συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος, αφού τραβάει συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο και τις ανεβάζει στο twitter.

21:20 Η μεγάλη ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Η συναυλία του καλοκαιριού ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά. Οι Bon Jovi ανέβηκαν στην σκηνή του ΟΑΚΑ και ο Jon χαιρέτησε τους Έλληνες θαυμαστές του λέγοντας: «Athens finally σηκωθείτε όλοι όρθιοι και τραγουδήστε μαζί μου».

21:08 Ο Θέμης Γεωργαντάς φωτογραφίζεται με τους φίλους του, καθώς περιμείνει τους Bon Jovi να ανέβουν στην σκηνή και φυσικά ανεβάζει το φωτογραφικό του υλικό στην προσωπική του σελίδα στο twitter.

Στο ΟΑΚΑ έχουν φτάσει η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τα παιδιά τους. Μαζί τους είναι και ο κουμπάρος τους Τόνυ Κονταξάκης. Επίσης στον συναυλιακό χώρο βρίσκονται ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, η Σίσσυ Χριστίδου η οποία επέστρεψε στην Αθήνα για την συναυλία, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Σπύρος Χαριτάτος, η δημοσιογράφος Μαρία Περδικέα, ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος, ο Κώστας Καπετανίδης, ο παρουσιαστής Δημήτρης Σαράντος και ο Άκης Ζήκος με την αγαπημένη του.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλοκαιριού και πλήθος κόσμου έχει φτάσει στο ΟΑΚΑ.Το stage που θα ανέβουν οι Bon Jovi είναι έτοιμο, φωτισμένο και ήδη έχουν ανάψει τα led με το όνομα του συγκροτήματος που βρίσκονται πάνω σε αυτό. Μάλιστα, το συγκρότημα που ανοίγει την συναυλία έχει ξεκινήσει να τραγουδάει και σε λίγα λεπτά θα παραδώσει την σκυτάλη στους Bon Jovi.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved