Συνάντηση κορυφής για Μενεγάκη-Παντζόπουλο-Λάτσιο-Κωστόπουλο
Showbiz

Συνάντηση κορυφής για Μενεγάκη-Παντζόπουλο-Λάτσιο-Κωστόπουλο

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…», λέει ο λαός μας και μάλλον χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο Παντζόπουλος, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είχαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι είχαν κοινό γούστο αν σκεφτεί κανείς ότι από τόσα εστιατόρια και μπαρ σε όλη την Αθήνα βρέθηκαν όλοι στο ίδιο bar-restaurant στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η συνάντηση των τριών έγινε χθες το βράδυ σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Κηφισιάς, το «Cash».

Πρώτοι κατέφτασαν η Ελένη Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο, ενώ στην παρέα προστέθηκε αργότερα ο αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος. Λίγο αργότερα, στο μπαρ του μαγαζιού εμφανίστηκαν ο Γιάννης Λάτσιος με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Κι αν δεν σας έφτασαν αυτοί, τότε να σας πούμε ότι παρών ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος...

Τι κι αν το ζευγάρι καθόταν σε απόσταση αναπνοής από τον πρώην σύζυγο; Η αμηχανία ήταν φανερή και τα βλέμματα εκατέρωθεν τριγυρνούσαν δήθεν μου, τάχα μου, αδιάφορα. Κουβέντες δεν ανταλλάχθηκαν, ούτε καν τα τυπικά «καλησπέρα σας».

Νωρίτερα από όλους, γύρω στις 23:00, έφυγε το ζευγάρι, ενώ λίγη αργότερα αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος με τους φίλους του.

Ποιός έφυγε από την πίσω πόρτα; Ο διευθυντής του ΑΝΤ1, που στο μεταξύ είχε ενημερωθεί ότι τηλεοπτικό συνεργείο βρισκόταν έξω από το μαγαζί. Πού όρεξη για δηλώσεις μετά από μια τέτοια συνάντηση;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved