Amy Winehouse: H επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της
Showbiz

Amy Winehouse: H επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της

H αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο της Amy Winehouse και επισήμανε πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για θάνατο που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ...


Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι πλησιέστεροι συγγενείς έχουν ενημερωθεί και μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η Amy Winehouse πέθανε.»
Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου της- που για χρόνια πάλευε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ- ο υπεύθυνος της αστυνομίας δήλωσε: « Έχω επίγνωση των δημοσιευμάτων που εικάζουν ότι ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, αλλά θα ήθελα να τονίσω πως καμιά μεταθανάτια εξέτασε δεν έχει γίνει και δεν θα ήταν σωστό να κάνουμε εικασίες για τα αίτια του θανάτου της»
Mετά την είδηση του θανάτου της Amy Winehouse πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της στο Λονδίνο. Πολλοί θέλανε να βεβαιωθούν πως δεν επρόκειτο για ακόμα μια μακάβρια φήμη , αλλά όταν είδαν να μεταφέρεται η σωρός της, τότε συνειδητοποίησαν πως η φωνή της σίγησε για πάντα.. Στην δημοσιότητα ήρθε η φωτογραφία που δείχνει τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν το πτώμα της Amy Winehouse από το διαμέρισμα της στο Λονδίνο, στο οποίο βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ώρες..
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που άφησαν ένα σημείωμα, ένα λουλούδι, για να της πουν αντίο και πως δεν θα την ξεχάσουν ποτέ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved