Δείτε την έπαυλη των Beckham στο Malibu
Showbiz

Δείτε την έπαυλη των Beckham στο Malibu

Στο… νοίκι θα μένουν από εδώ και στο εξής οι Beckham. Τώρα που μεγάλωσε και η οικογένεια με τον ερχομό της Harper Seven, είπαν να πάνε σε ένα μεγαλύτερο σπιτάκι για να χωράνε καλύτερα.

Σπιτάκι, που λέει ο λόγος. Οι Beckham θα νοικιάζουν από εδώ και στο εξής την έπαυλη του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Malibu και θα σκάνε στον γνωστό σκηνοθέτη κάθε μήνα 150.000 δολάρια παρακαλώ!!!!

Μιλάμε όμως για έπαυλη όχι αστεία. Επτά χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα είναι το καινούργιο τους… κεραμίδι και έχει επτά κρεβατοκάμαρες και δέκα μπάνια!!!!

Σου λέει η Victoria θέλει το καλύτερο για τη μικρή, που απ’ ότι φαίνεται από κούνια θα μεγαλώσει μέσα στα λούσα και στις χλιδές.

Η έπαυλη είναι πάνω στο… κύμα, αφού μπροστά της απλώνεται ο Ειρηνικός, ενώ γείτονες των Beckham θα είναι ο Dustin Hoffman και ο Danny DeVito.

Και μπορεί ακόμα η μικρή Harper να μην καταλαβαίνει και πολλά, ο David όμως απολαμβάνει τις ανέσεις του νέου του σπιτιού, ενώ καθημερινά … δαμάζει τα κύματα του Ειρηνικού, κάνοντας surfing με τους γιους του. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved