Hot αποκάλυψη: Ποιος διάσημος κάνει sex για δυο δευτερόλεπτα;
G-Sexy

Hot αποκάλυψη: Ποιος διάσημος κάνει sex για δυο δευτερόλεπτα;

Όταν είσαι διάσημος και σε χωρίζει η πρώην μάλλον… «την έβαψες» καθώς κάθε πικάντικη, κολακευτική και μη, λεπτομέρεια της ερωτικής σου ζωής βγαίνει στη φόρα!


Μετά την διάλυση του αρραβώνα του 85χρονου εκδότη του Playboy Hugh Hefner με το 24χρονο κουνελάκι Crystal Harris, η τελευταία έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις ιδιωτικών τους στιγμών.
Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, «Howard Stern Show», μίλησε η Crystal και μεταξύ των άλλων, μίλησε για την σεξουαλική της ζωή με τον ιδρυτή του περιοδικού.
Χαρακτηριστικά είπε πως η σεξουαλική της επαφή με τον Hugh κρατούσε περίπου δύο δευτερόλεπτα, αν και μετά από κάποιο διάστημα το συνήθισε λέγοντας: «Έκανα απλά Αχ! Το ξεπέρασα. Ήταν σα να έφευγα μακριά. Δεν με «άναβε» ο Hugh, λυπάμαι..».
Η Crystal Harris παράτησε τον Hefner ένα βήμα πριν το γάμο, ενώ έχει αρχίσει και βγαίνει με τον μουσικοσυνθέτη Τζόρνταν Μακ Γκράου και γιο του διάσημου ψυχολόγου Dr.Phill. Και οι δύο αρνούνται ότι είναι ζευγάρι, παρόλο που ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει πολλές φορές μαζί. Πηγή: controltv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved