Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στη σκηνή
Showbiz

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στη σκηνή

Επειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει στη σκηνή. Ο γνωστός συνθέτης θα δώσει, προς το τέλος του φετινού καλοκαιριού, τέσσερις μεγάλες συναυλίες σε τόπους και χώρους που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει και αγαπά ιδιαίτερα.

Αποκορύφωμα αυτών των εμφανίσεων θα είναι η παρουσία του στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Θα προηγηθούν συναυλίες στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 31 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου και στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης την 1η και 2 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στόχος του ίδιου είναι να παρουσιάσει μέσα από αυτές τις βραδιές μια διαφορετική πλευρά του καλλιτεχνικού εαυτού του. Με βασικό του μότο το "Είναι πολύ το λίγο", θα ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα άμεσο και προσωπικό, το οποίο θα στηρίζεται στο παλιό, γνωστό μουσικό υλικό του αλλά και σε νέες μουσικές δημιουργίες του. Το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες του, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένες, διαχρονικές συνθέσεις του, κομμάτια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Θέλω να 'μαι πάντα μαζί σου" αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, σε δικές του ενορχηστρώσεις, τα οποία σκοπεύει να συμπεριλάβει στο νέο άλμπουμ, πάνω στο οποίο δουλεύει αυτήν την περίοδο.

Στη σκηνή θα τον συντροφεύουν η Ιροντίνα, γνωστή στους περισσοτέρους ως η τραγουδίστρια στις "Νύφες", ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο βιολί, ο οποίος θα ηγείται 12μελούς ορχήστρας εγχόρδων, ο Τσίκο στα τύμπανα, ο Στέφανος Λαρεντζάκης στα κρουστά, ο Νίκος Χατζόπουλος στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Γιαννακάκης στα πλήκτρα.

Ενα μέρος από τα έσοδα της συναυλίας του Ηρωδείου θα διατεθούν στην Εστία Κοριτσιού "Φιλοθέη η Αθανασία", ενώ κάποια από τα έσοδα της συναυλίας στον Βόλο θα δοθούν για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και την ενίσχυση του Ιερού Ιδρύματος Ανατολικορωμυλιωτών "Αγία Τριάδα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved