Είναι οριστικό: «Κλείδωσαν» Καπουτζίδης-Νομικού για την παρουσίαση του «Just»
Media

Είναι οριστικό: «Κλείδωσαν» Καπουτζίδης-Νομικού για την παρουσίαση του «Just»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού «κλείδωσαν» για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us» που θα προβάλλει το Mega από τον Νοέμβριο.

Οι MEGAλικοί πιστεύουν στο «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με τους οικοδεσπότες του show.

Αν και είναι δύσκολες εποχές για ακριβές παραγωγές, το μεγάλο κανάλι ποντάρει πολύ στο «Just». Και ενώ οι παρουσιαστές θα παραμείνουν οι ίδιοι, διαφοροποιήσεις θα έχουμε στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καρέκλες των κριτών θα παραμείνουν η Αθηναΐς Νέγκα και ο Στέφανος Κορκολής, ενώ σκέψεις υπάρχουν προκειμένου να αντικατασταθούν ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου.

Από την πλευρά των καλλιτεχνών που θα πιάσουν το μικρόφωνο, πολύ κοντά στο να πει το ναι βρίσκεται η Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ πρόταση έχουν δεχθεί επίσης η Μάρω Λύτρα, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο Νικηφόρος, αλλά και ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά. Οι celebrities που θα βολιδοσκοπηθούν για το «Just» είναι δεκάδες, ενώ μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο συμμετοχής η Βάνα Μπάρμπα και ο Μάρκος Σεφερλής. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved