Σμαράγδα Καρύδη: «Έκανα πράγματα που πιθανόν να μην ήταν αυτό που ήθελα»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Έκανα πράγματα που πιθανόν να μην ήταν αυτό που ήθελα»

Για την αβεβαιότητα στον χώρο της, αλλά και το γεγονός ότι οι ηθοποιοί ήταν πάντοτε σε κατάσταση διαρκούς αναζήτησης επαγγελματικής στέγης μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Διαλέξαμε μια δουλειά που ήταν ανασφαλής και πριν από την κρίση. Δεν βγήκαμε να βολευτούμε σε μια θέση μέχρι να πάρουμε σύνταξη. Βγήκαμε σε μια περιπέτεια που δεν ξέραμε ούτε αν θα πετύχουμε, ούτε αν θα έχουμε δουλειά και κάθε έξι μήνες ψάχνουμε για δουλειά. Αυτό συνέβαινε και προ κρίσης, απλώς τώρα οι δουλειές είναι λιγότερες. Αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω όταν τόσος κόσμος απολύεται. Τί να γίνει άμα δεν έχει ο άλλος να πληρώσει εισιτήριο; Να πάει καλύτερα πρώτα να πάρει ψωμί και μετά ας έλθει και στο θέατρο».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την άριστη σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τους οποίους συνεργάζεται φέτος. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για το τί θα κάνει τον χειμώνα, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία. Άλλωστε, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κάνει μια δουλειά που να την εκφράζει. «Είμαι σε έναν δρόμο, δεν έχω φτάσει κάπου. Κι είμαι σε έναν καλό δρόμο, δεν ξεστράτισα. Έκανα πράγματα που πιθανόν να μην ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά ήταν πάντα μέσα στο πλαίσιο του να βαδίζω σε έναν δρόμο που να με ενδιαφέρει». Πηγή: Glam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved