Καρύδη: "Δεν εκφράζω την σκληρή γνώμη μου για τους άλλους γιατί είμαι ευγενική"
Showbiz

Καρύδη: "Δεν εκφράζω την σκληρή γνώμη μου για τους άλλους γιατί είμαι ευγενική"

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε ανανεωμένη, με τις μπαταρίες της γεμάτες και μιλάει για τη ζωή της αλλά και τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση "Οθέλλο" μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.


Η ηθοποιός θεωρεί πως δεν είναι επιφυλακτική με τους δημοσιογράφους μιλάει όσο πρέπει να μιλήσει και λέει αυτά που πρέπει να πει. " 'Έχω μάθει πια να απαντάω και να υπεκφεύγω ούτως ή άλλως, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι". Μάλιστα την άποψη αυτή την τεκμηριώνει λέγοντας " έχω πολλές φορές πολύ σκληρή γνώμη και για ανθρώπους και για πράγματα, την οποία δεν εκφράζω λόγο του ότι είμαι ευγενική".

Η κρίση που επικρατεί στη χώρα μας την προβληματίζει σε γενικό επίπεδο και όχι μόνο ότι αφορά το δικό της χώρο. Παρόλο την έντονη κρίση της χώρας μας όμως δεν θα κατέβαινε στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν θα ήθελε να πάρει δημοσιότητα η ίδια μέσα από κάτι που έχει άλλο σκοπό.

Για την καριέρα της δεν θεωρεί πως έχει φτάσει κάπου. Υποστηρίζει όμως πως ο δρόμος που ακολουθεί της αρέσει, και πως ότι εμπόδια αντιμετώπισε στη δουλεία προήλθαν από δικές της επιλογές. Αυτό που την φοβίζει περισσότερο είναι η ιδέα του χρόνου και του θανάτου, αφού δεν έχει καταφέρει να συμβιβαστεί μαζί τους.

Δεν έλειψαν και οι αναφορές στις προσωπικές της επιλογές για τη ζωή της λέγοντας πως δεν ξέρει τι θα γίνει, εάν θα αποκτήσει οικογένεια ή όχι. Δεν έχει βάλει κάποιο στόχο αλλά σίγουρα για εκείνη οικογένεια γίνεσαι μόνο όταν αποκτάς παιδί. "Άμα δεν έχεις παιδί, δεν έχεις οικογένεια. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Άρα, τώρα με ρωτάς αν σκέφτομαι το παιδί; Δεν το σκέφτομαι". Πηγή:Glam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved