Έλενα Παπαρίζου: «Πάντα φταίνε και οι δυο σε ένα αντίο!»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Πάντα φταίνε και οι δυο σε ένα αντίο!»

Η Έλενα Παπαρίζου πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλίες, όπου μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της.



Φορώντας ένα τζιν στενό σορτσάκι, πολύχρωμο μπλουζάκι, σε πράσινο, μαύρο, ροζ και λευκό χρώμα, και κρατώντας μια μεγάλη ανθοδέσμη που της είχαν δώσει λίγο πριν κάποιοι θαυμαστές της, η Έλενα Παπαρίζου έφτασε, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουλίου (είχε προσγειωθεί στην Κύπρο τα ξημερώματα της ίδιας μέρας), στις εγκαταστάσεις του κυπριακού ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Πρώτο, στην οδό Αρχαγγέλου 31 της περιοχής Στροβόλου στη Λευκωσία, όπου θα έδινε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό παραγωγό Ζαχαρία Φιλιππίδη.

Στη μισή ώρα που διήρκεσε η συνέντευξη της τραγουδίστριας –από τις 16.45 μέχρι τις 17.15–, με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα έδινε στο νησί, στη Λάρνακα και στη Λεμεσό, εκείνη αναφέρθηκε λακωνικά στο χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη λέγοντας μόνο «Ναι, χώρισα!».

Σύμφωνα με το περιοδικό People, λίγο αργότερα, στις 18.45, η Έλενα έδωσε 35λεπτη συνέντευξη και στο ραδιοφωνικό σταθμό της Λεμεσού Capital, στον υπεύθυνο ραδιοφώνου, Θανάση Κολοβό, όπου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. «Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος...» ανέφερε κάποια στιγμή. «Όταν πω over, είναι over! Τέλος! Έχω χαλάσει την καλύτερή μου φιλία από την εφηβεία έτσι, και μέχρι σήμερα δεν μιλάμε. Έχουμε ανταμωθεί έξω και δεν έχουμε μιλήσει. Για μένα το “X” είναι “X”! Το “X” είναι συναίσθημα. Όταν έχω το “X” μέσα μου και νιώθω κάπου μια αμφιβολία, σημαίνει πως δεν πρέπει να βάλω το “X”. Κι έτσι θα βάλω νερό στο κρασί μου». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν φταίνε και οι δύο σε ένα «αντίο», εκείνη απάντησε: «Αλίμονο! Πάντα! Φταίνε και οι δύο». Και συνέχισε: «Δεν κλαίνε και οι δύο πάντα… Με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει δώδεκα χρόνια, δεν λες απλά ένα αντίο, κλείνεις την πόρτα και δεν ξαναμιλάς! Αλίμονο δηλαδή… Πάντα λέω ότι η ζωή μου ξεκινά όταν ξυπνάω και είμαι teenager. Από τα 13 μέχρι τα 29 πόσα χρόνια είναι; Δεκαέξι! Αν τα δώδεκα τα έχω αφιερώσει και τα χω δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, είναι παραπάνω από μισή μου ζωή! Άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved