Άννα Δρούζα-Θανάσης Λάλας: Παντρεύτηκαν πριν από 20 μέρες;
Showbiz

Άννα Δρούζα-Θανάσης Λάλας: Παντρεύτηκαν πριν από 20 μέρες;

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της δημόσιας ζωής, ουσιαστικά και απόλυτα ερωτευμένοι. Σύμφωνα μάλιστα με φήμες που κυκλοφόρησαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας παντρεύτηκαν πριν από περίπου είκοσι ημέρες!


Και οι δύο διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη δημόσια εικόνα τους, αποφεύγοντας καθ’ όλη τη διάρκεια των επτά χρόνων της σχέσης τους να κοινοποιήσουν ή να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά την προσωπική τους ζωή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι είναι ελάχιστες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους στο πέρασμα του χρόνου. Μακριά από κάθε είδους έπαρση, το ζευγάρι επιδιώκει να μη δίνει αφορμές για οποιουδήποτε είδους σχόλια. Η στάση ζωής τους αποδεικνύει εμπράκτως ότι επιθυμούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάθε προσωπική τους στιγμή, ακόμα ίσως και το πιο όμορφο γεγονός, αυτό της ευτυχούς ολοκλήρωσης της σχέσης τους.
Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, είναι πολύ έντονες οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί με άκρα μυστικότητα στην Πάρο, πριν από περίπου είκοσι ημέρες. Άνθρωποι που τους γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, επιλέγοντας να είναι δίπλα τους στο ιερό μυστήριο μόνο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι. Θέλοντας έτσι να αποφύγουν τους φωτογράφους, τα δημοσιεύματα, αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε επικοινωνία που είχε το περιοδικό Εγώ μαζί με την Άννα Δρούζα για την επιβεβαίωση του ευτυχούς γεγονότος, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, όπως πράττει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο, όπου ο εκδότης διαθέτει εξοχική κατοικία έξω από τη Νάουσα, σε μια αρκετά απομονωμένη περιοχή, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο να επισκεφθούν και κάποιο άλλο κυκλαδίτικο νησί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved