«Άρωμα» Marilyn στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης
Showbiz

«Άρωμα» Marilyn στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης

Παγκόσμια πρεμιέρα στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, αναμένεται να κάνει τον Οκτώβριο, η ταινία “My Week with Marilyn”.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ως Marilyn Monroe η Michelle Williams, ενώ εμφανίζονται ακόμη οι: Emma Watson, Kenneth, Branagh και Judi Dench. Η σκηνοθεσία του φιλμ έχει την υπογραφή του Simon Curtis.

Το σενάριο βασίζεται στο ημερολόγιο του συγγραφέα Colin Clark, ο οποίος για μία εβδομάδα εργάστηκε ως βοηθός της Monroe, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “The Prince and the Snowgirl” με τον Sir Lawrence Olivier, το 1956. Αποσπάσματα του ημερολογίου που κρατούσε ο Clark, δημοσιεύτηκαν σε δύο βιβλία, το 1995 και το 2000.

Η πρεμιέρα της ταινίας “My Week with Marilyn” στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου, ενώ πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης θα σηκώσει την αυλαία του στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια του θα γίνει επίσης ειδική προβολή της ψηφιακής έκδοσης του θρυλικού “Ben-Hur” του William Wyler. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved