Ηθοποιός για... εξώφυλλο
Media

Ηθοποιός για... εξώφυλλο

Δεν το διαβάζετε πρώτη φορά και ούτε είναι περίεργο το γεγονός ότι τα περισσότερα μοντέλα στην Τουρκία – άνδρες γυναίκες – εξελίσσονται σε σταρ πρώτης γραμμής στην τηλεόραση, τον κινηματογραφο και στις διαφημίσεις. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει εξάλλου και στη χώρα μας, σε μικρότερο, βέβαια, βαθμό. Η περίπτωση λοιπόν της Εμπρού Κιότσαγκα, της Φιλίζ της σειράς ''Αγιάζι του έρωτα'' δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η νεαρή Εμπρού προτού πατήσει το πόδι της στο πλατό της σειράς ''Αγιάζι του έρωτα'', στην οποία έκανε και τον πρώτο της ρόλο, είχε προηγούμενως ''αλώσει'' τις πασαρέλες και είχε αποτέλεσει το μοντέλο σε πολλές φωτογραφήσεις με πολλά ή και...ελάχιστα ρούχα. Και δεν μιλάμε για φωτογραφήσεις σε περιοδικά μικρής κυκλοφορίας αλλά σε μεγάλους και σημαντικούς τίτλους που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Κάπου εκεί την είδαν οι κυνηγοί ταλέντων και της πρότειναν να μπει και εκείνη στον καλλιτεχνικό χώρο προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ωραία της εμφάνιση. Πριν μπει, βέβαια, στο χώρο, είχε προλάβει να συνδυάσει τις φωτογραφήσεις με την φοίτηση της στο πανεπιστήμιο της Κομοτηνής στη Θράκη. Η συμμετοχή της στο ''Αγιάζι'' την έβαλε καταρχήν στην τηλεόραση, η παρουσία της στο σίριαλ ''Kuzey Razgari'' μετά από ένα χρόνο την καθιέρωσε αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει και πολλά αξιόλογα πράγματα ως ηθοποιός. Πηγή:tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved