Ρέμος-Μπόσνιακ: Θερμό επεισόδιο στην Πάρο
Showbiz

Ρέμος-Μπόσνιακ: Θερμό επεισόδιο στην Πάρο

Η μάχη του ρεπορτάζ έχει και τα θύματά της. Θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα στην Πάρο, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε σύρραξη δεν είχε πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά τον επιχειρηματία του εστιατορίου.


Ο τραγουδιστής και το μοντέλο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο αποφασίζουν να επισκεφθούν γνωστό bar restaurant της Νάουσας. Το συνεργείο του Star ακολουθεί κατά πόδας το ζευγάρι και εκείνο αντιμετωπίζει τελείως χαλαρά την κατάσταση. Μέχρι τη στιγμή που μπαίνουν στο εστιατόριο και κατευθύνονται στο τραπέζι τους. Ο καμεραμάν και ο δημοσιογράφος μπαίνουν και αυτοί με την κάμερα ανοιχτή.
Έτσι, τους πλησιάζει ο επιχειρηματίας και τους ζητά ευγενικά να σταματήσουν να βιντεοσκοπούν και να αποχωρήσουν. Οπως και γίνεται, για πολύ λίγο όμως. Ο δημοσιογράφος δίνει εντολή στον εικονολήπτη να ανάψει ξανά τον φακό και εκεί άναψαν τα αίματα, με εμπλεκόμενο αυτήν τη φορά και σερβιτόρο του καταστήματος που προσέτρεξε στο σημείο. Ενοχλημένος ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του αποχώρησαν διακριτικά από την πίσω πόρτα του μαγαζιού.
Το περιστατικό βέβαια δεν στάθηκε ικανό να χαλάσει τη διάθεση του ζευγαριού που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί. "Λατρεύουν και οι δύο τη θάλασσα. Περισσότερο ο Αντώνης. Θα συνεχίσουν με μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις μέχρι να ξεκινήσει ο Αντώνης τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη", αναφέρει στο Radar! πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή.
Πριν από την Πάρο το ζευγάρι βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στη Σαντορίνη. Για τη διαμονή τους επέλεξαν πολυτελές συγκρότημα των Φηρών με μαγευτική θέα στην Καλντέρα. Το ημερήσιο πρόγραμμά τους περιελάμβανε πολλές ώρες κολύμβησης και ηλιοθεραπείας στις παραλίες του νησιού, ενώ τα απόγευμα έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια των Φηρών και αργότερα γευμάτιζαν σε ήσυχα εστιατόρια. Κάποια ...ελάχιστα... βράδια επισκέφθηκαν και κάποια μπαράκια του νησιού, όχι όμως τα μεγάλα κλαμπ της Σαντορίνης. Η Υβόννη εντυπωσιάστηκε περισσότερο από την επίσκεψή τους στη Οία.
Το ζευγάρι θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική, καθώς ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται από τις 19 Αυγούστου στο "Politia live clubbing" της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος των εκεί εμφανίσεών του θα ξεκουραστεί μαζί με την Υβόννη στο εξοχικό του στο Πήλιο, καθώς τον περιμένει ένας ακόμη βαρύς χειμώνας στο Diogenis Studio.πηγή:radar

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved