Έξω από τα δόντια τα λέει η Ελεονώρα Μελέτη
Showbiz

Έξω από τα δόντια τα λέει η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη τα λέει χύμα και σταράτα! Υπερβαίνει την εικόνα της “ατσαλάκωτης” παρουσιάστριας με την τέλεια ζωή και με πολύ τσαμπουκά και ειλικρίνεια μιλάει για την ζωή της σε μια συνέντευξη που ξαφνιάζει.

“Πάω εννιά χρόνια σε ψυχολόγο, το γουστάρω, μου αρέσει πολύ. Συνεχίζω να πηγαίνω σε ψυχολόγο, σε συνεδρίες αυτογνωσίας, μια φορά την εβδομάδα”, λέει η Ελεονώρα χωρίς να...μασάει.

Παραδέχεται ανοιχτά ότι έχει κάνει ένα μπότοξ λόγω ενός προβλήματος που έχει με ημικρανίες, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστεί τον μέντορά της Ρούλα Κορομηλά, που όπως λέει” ήταν και είναι το είδωλό μου”.

Όσο για το θέμα της απιστίας, η Ελεονώρα είναι κάθετη. “Στην απιστία είμαι σκύλα, δεν ακούω καν δικαιολογία”. Αν και τα τελευταία χρόνια η προσωπική της ζωή είναι ήρεμη, η Ελεονώρα δεν ξεχνά να πετάξει τα... καρφιά της για μια παλιά της σχέση που όπως λέει “όταν ήμουν μικρότερη με είχαν απατήσει, έχω φάει εφάπαξ κέρατα από ένα άνθρωπο για όλη μου την ζωή”.

Αν και δεν έχουμε συνηθίσει τις επώνυμες να παραδέχονται “φόρα παρτίδα” πράγματα που μπορούν να σχολιαστούν αρνητικά ή να σοκάρουν, η παρουσιάστρια σπάει τα κλισέ και μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος σε μια αληθινή συνέντευξη. Μαγκιά της και μπράβο της!

Πηγή: Nitro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved