Στιγμές που λογικά θα ήθελε να ξεχάσει η Πέγκυ Ζήνα
Showbiz

Στιγμές που λογικά θα ήθελε να ξεχάσει η Πέγκυ Ζήνα

Όλοι οι επώνυμοι έχουν σίγουρα κάνει και πει πράγματα τα οποία μπορεί να μην έχουν μετανιώσει, σίγουρα όμως θα ήθελαν να έχουν ξεχάσει. Ανάμεσα σε αυτούς και η μέλλουσα μανούλα Πέγκυ Ζήνα.

Ξεκινώντας από την περίοδο που η τραγουδίστρια δεν είχε ακόμη αρχίσει να ηγείται σχημάτων, έμεινε χωρίς δουλειά μεσούσης της σεζόν από... καραμπόλα. Ήταν το 2002 στο Fever όταν ο Νότης αποφάσισε αιφνιδίως να σταματήσει επισήμως λόγω τραχειοβρογχίτιδας, μα ουσιαστικά λόγω της κόντρας του με τον ιδιοκτήτη του κέντρου. Έπειτα ξεκινά ο πόλεμος Πέγκυ Vs εντέχνων. "Αμάν πια με τους άσχημους, άπλυτους, κουλτουριάρηδες που όταν δεν πουλάνε παίρνουν τους στυλίστες μας και το παίζουν εμπορικοί", φέρεται να είχε πει σε συνέντευξή της προσθέτοντας για την Ελένη Τσαλιγοπούλου: "Δεν μπορεί να πατήσει νότα". Στη συνέχεια η κόντρα της με τον Χρήστο Θηβαίο. "Θέλω να απευθυνθώ σε όσους δεν είναι εδώ και ακούν Πέγκυ Ζήνα, που εμένα δεν μου αρέσει...", είχε δηλώσει το 2009 ο Χρήστος Θηβαίος. Η κόντρα έληξε με την επίσκεψη της τραγουδίστριας στη μουσική σκηνή που εμφανιζόταν ο έντεχνος καλλιτέχνης. Μια κόμη στιγμή η συνεργασία της με τον Γιώργο θεοφάνους που αν και ήταν υπερεπιτυχημένη, η στο "Νόημα" το 2005 δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ ξανά. "Και το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του", είχε δηλώσει το 2009. Τα ίδια αισθήματα τρέφει και ο μουσικοσυνθέτης. Τέλος
Η Πέγκυ, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πέρασε μεγάλη περιπέτεια πριν από λίγες ημέρες όταν ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, μπήκε εσπευσμένα στο Ωνάσειο για επέμβαση τετραπλού bypass στην καρδιά. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά.
Πηγή: radar

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved