Ελένη Φωτοπούλου: “Η Ελένη δε με σεβάστηκε”
Showbiz

Ελένη Φωτοπούλου: “Η Ελένη δε με σεβάστηκε”

Χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να βγει η πρώην συνεργάτιδα της Ελένη Μενεγάκη...Ελένη Φωτοπούλου και να αποκαλύψει τους λόγους που αποχώρησε από την εκπομπή του Alpha. Μιλώντας στην Πρωινή Μελέτη ούτε λίγο ούτε πολύ για μια ακόμη φορά είπε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν την σεβάστηκε, παρά το γεγονός ότι η ίδια έδινε όλο της το είναι για την εκπομπή. 

Ακόμα παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δυο χρόνια μοιράστηκε πάλι με τους τηλεθεατές την εσωτερική της σύγκρουση για το επαγγελματικό της μέλλον. Πιο συγκεκριμένα είπε “Είχα ενημερώσει την παραγωγή και την ίδια την Ελένη ότι θα έφευγα στο τέλος της σεζόν. Κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω για δύο ώρες από το γραφείο για να πάω σε γιατρό και όταν επέστρεψα η συμπεριφορά της Ελένη δεν ταίριαζε με την δική μου αξιοπρέπεια. Ακόμη κάποια στιγμή και κατά την διάρκεια της εκπομπής παραποιήθηκε η πρόθεση μου να μεταβώ στα Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα, όπου και εργάζεται ο πατέρας μου. Δεν θέλησα τότε να πω τίποτε”.
Μας κάνει μεγάλη εντύπωση πώς και γιατί συγκυριακά ή μη, ένας μετά τον άλλον οι πρώην συνεργάτες της Ελένης βγαίνουν και χτυπούν την παρουσιάστρια. Πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση; Πρόκειται για απωθημένα διότι βρίσκονται εκτός;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved