Video: Το νέο video clip της Έλλης Κοκκίνου!
Showbiz

Video: Το νέο video clip της Έλλης Κοκκίνου!

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάνω εσένα πέρα», μας τραγουδά η Έλλη Κοκκίνου, μέσα από το ολοκαίνουργιο video clip της για το τραγούδι «Τα γενέθλια μου».

Σέξι, με πολλή ροκ διάθεση και καυτό jean σορτσάκι, η Έλλη κάνει πρόβες με την μπάντα της λίγο πριν μια μεγάλη της συναυλία.

Έτσι την βλέπουμε σε ένα μίνι βαν να δοκιμάζει ρούχα και να τραγουδά τη νέα της επιτυχία. Μεμαύρο καπέλο, μαύρο μπλουζάκι, σκισμένο, τζιν σορτσάκι και ψιλοτάκουνα πέδιλα, η Έλλη κάνει πρόβα με την μπάντα της με φόντο την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα.

Τελικά το λεωφορείο με την Έλλη και τους μουσικούς της φτάνει στο υπόγειο πάρκινγκ της Πειραιώς. Η πόρτα ανοίγει και η Έλλη μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, με το super sexy, μίνι, ασημένιο φόρεμα που φοράει.

Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα, η Έλλη Κοκκίνου πηγαίνει να δώσει τη συναυλία της και να τραγουδήσει στο κοινό της «Τα γενέθλια» που είναι η τελευταία της επιτυχία.

Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου και μουσική-στίχους του Φοίβου, το νέο video clip της Έλλης θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved