Ποιοι επώνυμοι έκαναν Δεκαπενταύγουστο στη Μύκονο;
Showbiz

Ποιοι επώνυμοι έκαναν Δεκαπενταύγουστο στη Μύκονο;

Η οικονομική κρίση δεν πτόησε καθόλου τους φανατικούς του νησιού των ανέμων, που για  ακόμα μία φορά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, ήταν πιστοί στο ραντεβού τους.

Ανάμεσά τους ο Μάκης Τσέλιος, ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, άνευ συζύγου και παιδιού, ο Σπύρος Σούλης με φιλικό ζευγάρι,παίζοντας για λίγο τον ρόλο του μπαμπά, ο Δαυίδ Σαμαράς, η Χριστίνα Παππά, ο Κώστας Αλιμπέρτης και πολλοί άλλοι άνθρωποι της showbiz και του θεάματος.
Σχεδόν ''βούλιαξε'' από την πολυκοσμία, κάτι που δεν είναι τυχαίο, μιας κι έχει αποδειχθεί ότι η Μύκονος είναι ο πιο δημοφιλής κι αγαπητός προορισμός. O φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities, καθώς περιπλανούνταν στους δρόμους και τις χρυσές παραλίες της!


Είδαμε ακόμη τον Αλέκο Συσσοβίτη στο Rock'n'Roll, την Πέμη Ζούνη να ταξιδεύει προς Αθήνα και την επιβλητική Μπέτυ Λιβανού να κάνει το μπάνιο της στη Φτελιά με μπλε ολόσωμο μαγιό. Εκεί ήταν και ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος με τη νέα καλλονή σύντροφό του και το γιο του.

Όλοι όσοι συναντήθηκαν εκεί, απόλαυσαν την έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού αλλά και στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, έκαναν βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια του και με σύμμαχο τον καιρό, χάρηκαν τον ήλιο κάνοντας βουτιές στα δροσερά νερά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved