Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει βιβλία έκπληξη
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει βιβλία έκπληξη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκτός από πετυχημένος παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποδεικνύεται και πολυγραφότατος συγγραφέας, αφού αυτή τη στιγμή έχει ήδη έτοιμα στο συρτάρι του τέσσερα βιβλία, το ένα εκ των οποίων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο πολυτάλαντος Γρηγόρης ολοκλήρωσε και το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το οποίο θα είναι και το πρώτο που θα βγει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει θέμα του τις ανθρώπινες φοβίες.
Για ποιο λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα τόσο εξειδικευμένο θέμα; Όπως ο ίδιος εξήγησε στην «Espresso»: «Αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο που μιλάει για ορισμένες φοβίες, γιατί συνειδητοποίησα μέσα από φίλους, γνωστούς και την ίδια μου τη ζωή ότι οι φοβίες παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δεν μας αφήνουν να ζήσουμε όπως θέλουμε, να εκφραστούμε όπως θέλουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αγαπάμε».
Εκτός πάντως από το βιβλίο για τις φοβίες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ήδη γράψει και τρία μυθιστορήματα. Ωστόσο ακόμα δεν τα έχει εκδώσει και προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να το κάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved