Υπερασπίστρια της Μενεγάκη η Γερμανού
Showbiz

Υπερασπίστρια της Μενεγάκη η Γερμανού

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες να “μετράει” εχθρούς, αλλά σίγουρα βρίσκει και φίλους. Μια από αυτούς είναι αναμφισβήτητα η Ναταλία Γερμανού που δημόσια πήρε θέση υπέρ της Μενεγάκη.

" Βγάζετε μια ετυμηγορία μετά από μια εβδομάδα; Το θεωρώ άδικο αυτό” είπε η Ναταλία και συνέχισε: “Mια γυναίκα η οποία είναι 14 χρόνια πρώτη καλείται να περάσει ξανά εξετάσεις επειδή την πρώτη βδομάδα, που είναι πολύ λογικό ένα καινούργιο προϊόν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ή την περιέργεια του κόσμου μπορεί να ήταν μια ή δύο μονάδες πιο πάνω. Το θεωρώ πολύ άδικο όλο αυτό.

Στην εκπομπή της δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα γιατί ο κόσμος την βλέπει επειδή υπάρχει η Ελένη. Όσο υπάρχει η Ελένη θα πάει μια χαρά. Περιμένω να δω το νέο πρόγραμμα. Δεν έχω τις μαντικές ικανότητες να ξέρω αν ο Παπαδάκης με την παρέα του θα πάει καλά. Αυτό που μπορώ να σου προβλέψω είναι ότι η Ελένη θα κλείσει πρώτη τη σεζόν. Εγώ βλέπω καθημερινά Ελένη, είδα μια φορά Χαριτάτο – Καραμέρο, μια χαρά ήταν τα παιδιά. Είναι πολύ καλό το πάντρεμα ψυχαγωγικό με ενημερωτικό απλά έχω συνηθίσει να ξυπνάω με το γέλιο της Ελένης και είναι μια συνήθεια που δεν μπορώ να αλλάξω αλλά θα σας πω το εξής: ''ο νέος είναι ωραίος αλλά πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved