Όσα έγιναν στη δίκη για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου
Showbiz

Όσα έγιναν στη δίκη για τη δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Με την κατάθεση του ηθοποιού, σεναριογράφου και επιστήθιου φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξανδρου Ρήγα συνεχίστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η δίκη για την άγρια δολοφονία του ηθοποιού.

Το κλίμα στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά λόγω του θανάτου της αδερφής του δημοφιλούς ηθοποιού.
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του ενός κατοίκου της Πλατείας Βικτωρίας, ο οποίος σήμερα είναι φυλακισμένος για άλλη υπόθεση στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως υποστήριξε ο μάρτυρας είχε δει αρκετές φορές τον Νίκο Σεργιανόπουλο με άνδρες.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε την 27χρονη οικιακή βοηθό του ηθοποιού, η οποία εργαζόταν στο σπίτι του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τον είχε βρει νεκρό στο διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι το πρωί της 4ης Ιουνίου 2008.
“Το σπίτι έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο και ο Νίκος ήταν νεκρός ανάμεσα στον καναπέ και το τραπεζάκι μέσα σε μια λίμνη αίματος”, κατέθεσε η νεαρή γυναίκα. Αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπικότητα του ηθοποιού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, γλυκός με μεγάλη καρδιά.
Επόμενος μάρτυρας ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ιδιαίτερα συγκινημένος κατέθεσε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας πάρα πολύ καλός φίλος τον οποίο εκτιμούσε πάρα πολύ.
Ωστόσο όπως ανέφερε, από το 2002 και με τη λήξη της συνεργασίας τους έπαψαν να κάνουν παρέα.
Τον ξαναείδε μία και μοναδική φορά όταν και συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν οι καταθέσεις ενός ιδιοκτήτη κρεπερί στο Παγκράτι και ενός αστυνομικού, οι οποίοι κατέθεσαν ότι στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος του πρώτου εμφανίζεται δύο ημέρες πριν την δολοφονία του ο Νίκος Σεργιανόπουλος και πλάι του στέκεται ένας άνδρας, ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον Γεωργιανό κατηγορούμενο.

Τελευταίος μάρτυρας ήταν ένας Αιγύπτιος, ο οποίος όπως ανέφερε είχε σχέση με τον ηθοποιό τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά σταμάτησε να συναντιέται μαζί του 25 ημέρες πριν την δολοφονία του.
Ο μάρτυρας εισήλθε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γεγονός που έκανε τον δικηγόρο της οικογένειας να αποχωρήσει προς στιγμήν από την αίθουσα.

Η δίκη διακόπηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved