Γιάννης Στάνκογλου: «Με την Αλίκη είχαμε χωρίσει για κάποια διαστήματα, οπότε κάναμε και τις ζωές μας»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Με την Αλίκη είχαμε χωρίσει για κάποια διαστήματα, οπότε κάναμε και τις ζωές μας»

Ο γοητευτικός Γιάννης Στάνκογλου, «αγαπημένος» πολλών γυναικών, μιλάει για τα δεδομένα στο τωρινό τηλεοπτικό πεδίο, τα επαγγελματικά του σχέδια το φετινό χειμώνα, αλλά και για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη.

Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το πόσο ερωτευμένος είναι με τη γυναίκα του Αλίκη Δανέζη, παρά τα πολλά χρόνια έγγαμου βίου που τους συνδέουν και αποκάλυψε τη δική τους συνταγή ευτυχίας: «Τα βασικά που μας ένωσαν δεν έχουν εξαφανιστεί, είναι εκεί. Τη βλέπω και τη γουστάρω, με φτιάχνει, ρε παιδί μου. Ακόμα και τους τσακωμούς μας γουστάρω, γιατί ξεκαθαρίζει το τοπίο, επαναπροσδιορίζεις πολλά πράγματα. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις όμως για να φτάσουμε εδώ. Είχαμε χωρίσει για κάποια διαστήματα, οπότε κάναμε και τις ζωές μας στο ενδιάμεσο, αλλά εκεί ανακαλύπτεις αν επί της ουσίας σου έχει τελειώσει. Όταν πας με άλλη και γουστάρεις την πρώην σου».
Στην ερώτηση πότε είναι επιτυχημένος ένας γάμος, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Πρώτα απ όλα το καλό sex. Να μην έχεις ξενερώσει με τον άλλο. Να τον βλέπεις γυμνό και να τον ποθείς, να είσαι μέσα του, έξω του, δίπλα του και να νιώθεις το ίδιο με την αρχή. Το δεύτερο είναι η επικοινωνία, το ότι δηλαδή στα σοβαρά θέματα έχετε τον ίδιο προσανατολισμό. Να μην τσακώνεσαι για τα απλά καθημερινά πράγματα. Ο σεβασμός, η ελευθερία μέχρι ενός σημείου, το να ζεις τη χαρά και την λύπη με την ίδια ένταση, όχι ο ένας υποτονικά και ο άλλος έντονα. Η συντροφικότητα… και έπειτα είναι όλα εκείνα που δεν μπορείς να προσδιορίσεις συγκεκριμένα, όλα όσα είναι βαθιά στο μυαλό, στη ψυχή, στο σώμα».
Μιλώντας για το επίπεδο του τηλεοπτικού χώρου, δήλωσε: «Βλέπω ότι βολεύει να μην υπάρχουν υψηλά στάνταρ. Παρά το ότι έγινε το “Νησί”, με αυτή την υψηλή ποιότητα, ο κόσμος μου φαίνεται ότι θα τη δεχτεί μια χαρά τη σαβούρα πάλι. Όσοι είναι fans της τηλεόρασης θα δουν ότι κάτσει. Το καταλαβαίνεις από τις μετρήσεις της AGB».
Και μετά το τηλεοπτικό “Νησί” τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; Ευτυχώς για εκείνον όπως λέει στο περιοδικό "Madame figaro", αμέσως συμμετείχε σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες. “Το ταγκό των Χριστουγέννων” του Νίκου Ξανθούλη με τους Παπαδοπούλου, Μπέζο και Αλμπάνη που θα βγει τα Χριστούγεννα αλλά και την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου βασισμένη στο βιβλίο “Δεσμά Αίματος” της Μαρίας Πάουελ και το” Illusion” του Σάββα Καρύδα, ενώ φέτος το χειμώνα θα τον δούμε στην παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” του Σταμάτη Φασουλή που θα ανέβει στο Παλλάς στα τέλη του Σεπτέμβρη για περιορισμένες παραστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved