Ράνια Θρασκιά: Φωτογραφίζεται στον πέμπτο μήνα και ανακοινώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση!
Showbiz

Ράνια Θρασκιά: Φωτογραφίζεται στον πέμπτο μήνα και ανακοινώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Τέσσερις μήνες πριν γίνει για δεύτερη φορά μα νούλα η Ράνια Θρασκιά ανακοινώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση! Επιστρέφει στην τηλεόραση και, μάλιστα, στην απογευματινή ζώνη!



«Θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει» τονίζει η Ράνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», προσθέτοντας πως πρόκειται για μια νέα ιδέα.
Σύμφωνα με την ίδια, η εκπομπή που θα κάνει έχει πέσει στο τραπέζι από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε να προκαλέσει «θόρυβο» γύρω από το όνομά της.


Όσο για την εγκυμοσύνη της είπε χαρακτηριστικά: «Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, ενημέρωσα τους ανθρώπους με τους οποίους συζητούσα για την νέα μου εκπομπή». Όπως λέει, θα ήθελε πολύ να κάνει κορίτσι, ούσα μητέρα ενός αγοριού, ωστόσο, το φύλο του παιδιού δεν έχει σημασία για εκείνη.
Όσο για το πώς δεν έμαθε κανείς το παραμικρό για την εγκυμοσύνη της εδώ και πέντε μήνες;

«Δεν ήταν το κύριο μέλημά μου να κρατηθεί μυστικό, απλά δεν το φώναξα και το εκμυστηρεύτηκα σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι, γιατί είχα πάλι μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλές εβδομάδες πήγαινα μόνο από το ένα δωμάτιο στο άλλο, η εικόνα μου δεν άλλαξε, αντιθέτως έχασα βάρος και όταν άρχισα να κυκλοφορώ δεν το καταλάβαινε κανένας. Τελικά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί η φουσκωμένη κοιλίτσα μου!» λέει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved