Θα κάψει πολλούς η «κατάθεση» της μοντέλας με την κόκα
G-Sexy

Θα κάψει πολλούς η «κατάθεση» της μοντέλας με την κόκα

Τις τελευταίες ώρες το μοντέλο Μ.Μ. αρχίζει και αντιλαμβάνεται πού έχει μπλέξει. Εδώ και τρία χρόνια βυθισμένη στις γραμμές και στα γούστα, είχε χάσει πια το μυαλό της. Πίστευε ότι ο κόσμος της ανήκει. Μόνο που κάποιοι άλλοι είχαν διαφορετική άποψη.

Μετά τον Θεοδωρίδη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στις φυλακές, οι Αρχές προχωρούν στο μεγάλο ξεκαθάρισμα. Η συνδρομή του Γιάννη Ραχωβίτσα στο ξέπλυμα της βρωμιάς στον χώρο της show biz είναι καταλυτική. Και όπως όλα δείχνουν, η έρευνα αναμένεται να ακουμπήσει και ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και διάφορους στυλίστες, φωτογράφους και P.r. managers που πλούτισαν ξαφνικά.
Καταλυτική ήταν και η κουβέντα που είχε το μοντέλο με τον δικηγόρο της χθες αργά το βράδυ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το μοντέλο Μ.Μ. είναι ράκος. Φάντασμα του εαυτού της. Δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη τι έγινε, καθώς όπως υποστηρίζει είναι θύμα των περιστάσεων και των μεθυστικών αδυναμιών της. Σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω έρευνα της αστυνομίας αλλά και στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης θα παίξει η κατάθεσή της. Μια κατάθεση που θα «κάψει» πολλές από τις «επαφές» της στο κινητό της τηλέφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved