Video: Ο Αρναούτογλου και ο… βοσκός με το laptop!
Media

Video: Ο Αρναούτογλου και ο… βοσκός με το laptop!

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει έστω και μία μικρή κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά έβαλε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μιλώντας στο star, ο παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τηλεοπτικό δίδυμο του πρωινού του mega, ξεκαθαρίζοντας τί ήταν αυτό που του άρεσε περισσότερο: «Ο Γιώργος και η Φαίη δεν έκαναν κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουν. Ούτε χόρευαν, ούτε έτρεχαν, ούτε έκαναν υπερβολές. Εκαναν αυτό που ξέρουν με αμεσότητα και cool διάθεση. Και αυτό ήταν που μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα», δήλωσε.

Ο Γρηγόρης δεν δίστασε να «καρφώσει» τους καλοπληρωμένους τηλεαστέρες που δεν βλέπουν και με τόσο καλό μάτι τα νέα οικονομικά δεδομένα: «Δεν μπορεί να είσαι σε ένα κανάλι, να πληρώνεσαι πολύ καλά και όταν τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν, εσύ να γκρινιάζεις. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, εάν τα οικονομικά πράγματα δεν πάνε καλά, είναι να γκρινιάζεις. Είμαστε οι μόνοι που δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. Ιδίως εάν ένα κανάλι σε έχει πληρώσει πολύ καλά στο παρελθόν, εσύ οφείλεις να το στηρίξεις».

Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί γυρίσματα για την νέα του εκπομπή. Τί είναι αυτό που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο νέο του ταξιδιωτικό εγχείρημα; «Πήγα στην γιορτή της ντομάτας έξω από την Βαλένθια. Είναι εκπληκτικά. Επίσης διαπίστωσα πόσο πολύ έχει αλλάξει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, σε κάποια περιοχή που πήγα είδα… βοσκό με laptop!».


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved