Video: Δείτε τη Monica Bellucci πιο «καυτή» από ποτέ!
G-Sexy

Video: Δείτε τη Monica Bellucci πιο «καυτή» από ποτέ!

Πιο «καυτή» από ποτέ εμφανίζεται η Monica Bellucci στην νέα της ταινία με τίτλο «Ένα καυτό καλοκαίρι», που παρουσιάστηκε στην Βενετία.


Η διάσημη ηθοποιός, που καταφέρνει να τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα όπου κι αν εμφανισθεί, δεν κατάφερε να κερδίσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές για την ερμηνεία της, έκανε όμως τους πάντες να παραμιλούν με το αψεγάδιαστο κορμί της, παρά το γεγονός ότι έχει στο… ενεργητικό του δύο γέννες και 47 χρόνια ζωής!

Στην νέα της κινηματογραφική δουλειά, η star του κινηματογράφου ενσαρκώνει τη σύντροφο του ζωγράφου, ο οποίος αποτελεί και το θέμα της ταινίας. Μία -αρκετά μεγάλη σε διάρκεια- σκηνή ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει το κοινό, το οποίο έχει την ευκαιρία να την δει ολόγυμνη και αυτό είναι κάτι που το κάνει για πρώτη φορά!


Στο συγκεκριμένο μέρος της ταινίας, η χυμώδης ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς να φορά απολύτως τίποτα. Όπως δήλωσαν όσοι είδαν ήδη την ταινία, που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου, κανείς δεν δίνει και ούτε θα έπρεπε να δώσει σημασία στο υποκριτικό ταλέντο της Γαλλίδας ντίβας.
Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved