Γονίδης-Κουρκούλης-Δρακοπούλου: Μία δυνατή συνεργασία έκανε πρεμιέρα! (φωτό)
Media

Γονίδης-Κουρκούλης-Δρακοπούλου: Μία δυνατή συνεργασία έκανε πρεμιέρα! (φωτό)

Μία νέα δυνατή συνεργασία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή! Μαζί on stage εμφανίζονται για πρώτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Κουρκούλης και η Φανή Δρακοπούλου!

Το νυχτερινό κέντρο, Teatro Music Hall γέμισε ασφυκτικά και οι τρεις καλλιτέχνες εντυπωσίασαν τους θαμώνες!
Πρώτη εμφανίσθηκε η Φανή Δρακοπούλου. Εντυπωσιακά ντυμένη με μια λευκή τουαλέτα έκανε την είσοδο της στην σκηνή με το νέο της τραγούδι «Άσε να χαρείς» και τα λουλούδια άρχιζαν να πέφτουν βροχή.
Λίγο μετά τη μία ήρθε η ώρα του Νίκου Κουρκούλη. Λαμπερός όπως πάντα εμφανίσθηκε στην σκηνή του TEATRO με την τελευταία του επιτυχία «Στον κόσμο μου» ξεσηκώνοντας το κοινό και εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά με τις φωνητικές του ικανότητες! Ακολούθησαν όλες οι μεγάλες του επιτυχίες, που έχουμε αγαπήσει, ενώ ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος είναι το αφιέρωμα στον αγαπημένο μας Νίκο Παπάζογλου.
Αμέσως μετά ο Σταμάτης Γονίδης εμφανίζεται στην πίστα του TEATRO. Η επόμενη μία ώρα του ανήκει παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, γεμάτο από αυθεντικές επιτυχίες του.
Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος, που θα πάρουν την σκυτάλη τον Φεβρουάριο του 2012 καθώς και πλήθος απ’ τον επιχειρηματικό κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved