Το «Accidentally on purpose» στον ΣΚΑΪ
Media

Το «Accidentally on purpose» στον ΣΚΑΪ

Μία εγκυμοσύνη και ένας «πλατωνικός» γάμος οδηγούν ένα ζευγάρι σε αστείες καταστάσεις στην νέα κωμική σειρά «Accidentally on purpose» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά αμερικανικής παραγωγής θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00. Μια ανύπαντρη γυναίκα η Billie, βρίσκεται κατά ...λάθος έγκυος μετά από μια νύχτα πάθους με έναν πολύ νεώτερο άνδρα, και αποφασίζει να κρατήσει όχι μόνο το μωρό, αλλά και τον άνδρα. Η Μπίλι είναι κριτικός κινηματογράφου σε μια μεγάλη εφημερίδα και μόλις κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματικό χωρισμό της με τον γοητευτικό προϊστάμενο της, Τζέιμς, μπαίνει στη ζωή της ο Ζακ.

Η Μπίλι και ο Ζακ αποφασίζουν να συγκατοικήσουν...«πλατωνικά», λόγω του παιδιού και καθώς το μόνο μέρος που ο Ζακ θεωρεί σπίτι του είναι το βαν του!
Η καλύτερη φίλη της, η Ολίβια και η Aμπι, η μικρότερη παντρεμένη αδελφή της, της προσφέρουν συμβουλές και υποστήριξη... Παράλληλα η Μπίλι είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει τη ζήλια του αφεντικού της – και πρώην φίλου της – Τζέιμς, τον οποίο ήλπιζε παλιότερα να παντρευτεί... Επίσης, έρχεται αντιμέτωπη με τον φιλελεύθερο φίλο του Ζακ, Ντέιβις, κάνοντάς την να αναρωτιέται αν μένει στο ίδιο σπίτι με το αγόρι της, έναν απλό συγκάτοικο ή....με ένα δεύτερο παιδί που πρέπει να αναθρέψει!
Παίζουν : Jenna Elfman (Billie) , Grant Show (Daniel) , Jon Foster (Zack) , Ashley Jensen Olivia), Lennon Parham (Abby), Nicolas Wright (Davis ).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved