Amy Winehouse: Φτερά έκανε η περιουσία της!
Showbiz

Amy Winehouse: Φτερά έκανε η περιουσία της!

Τον περασμένο Ιούλιο μετά τον τραγικό θάνατος της Amy Winehouse η περιουσία της αποτιμήθηκε στα δύο εκατομμύρια στερλίνες! Κι εκεί ήταν που άρχισαν οι ερωτήσεις. Πού πήγαν τα υπόλοιπα χρήματα της τραγουδίστριας;

Σύμφωνα με τους ετήσιους ισολογισμούς των δύο εταιρειών της Amy, της Cherry Westfield και της CW Touring, η αξία της Cherry Westfield στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου άγγιζε τα 2.004.963 στερλίνες, δηλαδή μείον 20.000 στερλίνες από το 2009.

Την ίδια περίοδο τα περιουσιακά στοιχεία στης CW Touring συρρικνώθηκαν κατά 142.012 στερλίνες την ώρα που το 2008 σύμφωνα με την Sunday Times’ Rich List η περιουσία της τραγουδίστριας άγγιζε τα δέκα εκατομμύρια στερλίνες.

Εκείνη τη χρονιά βρισκόταν στη 10η θέση της λίστας, ενώ την επόμενη χρονιά η περιουσία της μειώθηκε κατά 50% στα πέντε εκατομμύρια στερλίνες!!!!

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο τρόπος ζωής της Amy ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τη μεγάλη μείωση της περιουσίας της. Παράλληλα η Amy ήταν πάρα πολύ κουβαρντού με τους φίλους της και τους συνεργάτες της, κάνοντάς τους πανάκριβα δώρα και δίνοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι καταχρήσεις από την άλλη ήταν ένας ακόμα λόγος για τη δραματική μείωση της περιουσίας της. Ε… τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν τα λες και φθηνές συνήθειες και η Amy όσο να’ ναι το παράκανε με τις ουσίες.

Κάποια στιγμή μάλιστα είχε ακουστεί ότι η τραγουδίστρια είχε ζητήσει την βοήθεια του πατέρα της για τη διαχείριση της περιουσίας της. Φαίνεται όμως ότι ζήτησε βοήθεια πολύ αργά. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved