Χρήστος Χολίδης: «Η Δούκισσα με κάνει να χαμογελώ»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Η Δούκισσα με κάνει να χαμογελώ»

Ο Χρήστος Χολίδης για πρώτη φορά παραδέχεται ότι είναι μαζί με την Δούκισσα Νομικού και αποκαλύπτει πόσο του άλλαξε την ζωή!


«Εννοείται ότι η Δούκισσα μου άλλαξε τη ζωή. Χαμογελάω περισσότερο» λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Όταν λοιπόν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος του περιοδικού Hello γιατί δεν το παραδέχεται επιτέλους ότι είναι ερωτευμένος για να τελειώνει και το κυνηγητό των παπαράτσι εκείνος απαντά: «Δεν τα λέω εγώ αυτά. Αλλά τι να σας απαντήσω τώρα; Είμαι καλά. Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μου που το εξομολογούμαι δημόσια. Δεν είναι κακό να μην μπορείς να χειριστείς κάτι».
Έτι, ο τραγουδιστής με τον δικό του τρόπο δηλώνει ότι είναι καλά και ευτυχισμένος.
Άραγε τι τον κέρδισε στη Δούκισσα Νομικού; «Είναι πολύ άξια για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στα 25 της και παραμένει σεμνή. Έχει δουλέψει πολύ, έχει στόχους και όνειρα και πολεμάει γι’ αυτά. Δεν επαναπαύεται στην ομορφιά της, αλλά εξελίσσεται. Εγώ το εκτιμώ πολύ αυτό» τόνισε ο τραγουδιστής.
«Τη χαρά τη μοιράζομαι, αλλά με το πρόβλημά μου δεν θέλω να φορτίζω τον άλλον. Ειδικά τη γυναίκα που βρίσκεται δίπλα μου. Τις μεγάλες αποφάσεις επίσης δεν μπορώ να τις συζητήσω. Θα τις πάρω και τέλος! Το χειρότερό μου είναι να λέει ο άλλος “τι έχεις;” Καλύτερα να μη μου μιλάει καθόλου», εξομολογείται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved