Δείτε τη σέξι φωτογράφηση της Ελεονώρας Μελέτη!
G-Sexy

Δείτε τη σέξι φωτογράφηση της Ελεονώρας Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ και μίλησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για τον γάμο, την σχέση και το σεξ!


Η παρουσιάστρια σχετικά με τον γάμο και τον έρωτα είπε: «Εγώ που είμαι τόσο δύσπιστη με τους γάμους, τα πανηγύρια, τα νταούλια και τους αιώνιους έρωτες, θέλω πραγματικά πολύ να βρω τον άντρα με τον οποίο θα πορευτώ μέχρι το τέλος της ζωής μου» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν έχει πει σε κάποιον ότι πεθαίνει για εκείνον. «Αγαπάω, δεν σέρνομαι. Όταν αγαπάς τον άλλον και δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι ικανός να κάνεις πολλά... Σίγουρα έχω άμυνες. Δεν ξέρω αν δίνομαι ολοκληρωτικά, αλλά σίγουρα δεν εξαρτώμαι».
Όσο δε για το σεξ είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “celebrity”: «Το σεξ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν γίνεται να υπάρχει σχέση χωρίς σεξ. Θα προτιμούσα φυσικά μια τέλεια μετρημένη σχέση με τέλειο σεξ. Χωρίς σεξ δεν πάει μπροστά η κοινωνία».

Η Ελεονώρα δήλωσε πως αισθάνεται όπως και οι υπόλοιπες εργαζόμενες γυναίκες, από τις οποίες δεν την χωρίζουν και πολλά. «Έχω πολλά κοινά με τις καθημερινές εργαζόμενες γυναίκες. Ξυπνάω “βάρβαρες” ώρες, βαριέμαι συχνά να πάω στη δουλειά μου και έχω μόνο είκοσι μέρες διακοπές το καλοκαίρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved