Ο Βερσάτσε ζει!
G-Fashion

Ο Βερσάτσε ζει!

Μια εντελώς διαφορετική «προσέγγιση» του θανάτου του Τζιάνι Βερσάτσε βλέπει το φως της δημοσιότητας, μέσω βιβλίου που μάλλον ταράζει τα νερά, ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί!

Η δολοφονία του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή στις 15 Ιουλίου του 1997 έξω από τη βίλα του στο Μαϊάμι δεν αποτελεί παρά την επίσημη εκδοχή της εξαφάνισής του, καθώς η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αναφέρει το νέο βιβλίο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, δεκατέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Βερσάτσε, ο ειδικός σε θέματα μαφίας, Τζανλουίτζι Νούτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει στο βιβλίο του με τίτλο «Metastasi» ότι ο σχεδιαστής σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

«Οταν υποτίθεται ότι δολοφονούνταν στο Μαϊάμι, ο Βερσάτσε βρισκόταν στη Ζυρίχη» αναφέρει στην κατάθεσή του ο μεταμελημένος πρώην μαφιόζος, Πίπο ντι Μπέλα, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύονται στο βιβλίο. «Επρεπε να εξαφανίσουμε τις στάχτες του, για να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση DNA» προσθέτει ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Η προσπάθειά του ωστόσο να διαρρήξει το παρεκκλήσι στο οποίο είχε ενταφιαστεί ο Βερσάτσε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1998, απέτυχε και λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη, χάνοντας τις 500.000 ευρώ της αμοιβής για τη «δουλειά» που δεν ολοκλήρωσε.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο Τζανλουίτζι Νούτσι, ο Ιταλός σχεδιαστής ήταν για καλά μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφίας και είχε δημιουργήσει τεράστια χρέη.

Εικάζεται επομένως, ότι θέλησε να σκηνοθετήσει τον θάνατό του προκειμένου οι οικείοι του να εισπράξουν το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει.

Οσο για τον φερόμενο ως δολοφόνο του, αυτός ο γρίφος δεν έχει λυθεί. Ο Αντριου Φίλιπ Κιουνάναν αυτοκτόνησε οκτώ ημέρες μετά τη δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή - ή τουλάχιστον αυτό ανακοινώθηκε από τις αρχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved