Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του

Μια έφ΄όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Τσαλίκης σε ένθετο γνωστής εφημερίδας. Ο τραγουδιστής, την περσινή χρονιά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού παρά την οικονομική κρίση, τα νυχτερινά κέντρα όπου δούλεψε ήταν γεμάτα έξι μέρες την εβδομάδα.

Πόσο τυχαίο όμως ήταν αυτό και μάλιστα μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης; αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, στο ένθετο του Έθνους «Radar», καθόλου!

«Η πραγματικότητα χρειάζεται περισσότερο νερό στο κρασί μας και λιγότερο σταριλίκι. Θεωρώ ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν είναι συνειδητοποιημένοι με την εποχή που ζούμε. Τους σέβομαι, τους κατανοώ, γιατί εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε φευγάτα όντα και δεν μπορούμε να είμαστε πάντα απόλυτα γειωμένοι. Έχω δει πολύ καλά παιδιά που έχουν φάει από το περιβάλλον τους τέτοια παραμύθια, που τους κάνει κακό και στη δουλειά τους. Αυτήν μάλιστα τη συνειδητοποίηση, την εισπράττουν και σε χαστούκια».

Κάνοντας ένα mini flash back, θυμάται ότι πολλοί δεν αγκάλιασαν το γεγονός πως έκανε οικογένεια σε πολύ μικρή ηλικία και έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί μόλις στα 26:

«Αισθάνθηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω κάτι τέτοιο. Αν πίστευα ότι βιάζομαι, δεν θα το έκανα. Το ότι παντρεύτηκα ήταν όντως ενάντια στη showbiz και κανένας δεν ήταν σύμφωνος με αυτό το γάμο. Μου έλεγαν πως είναι η “καλλιτεχνική μου καταδίκη, η καταστροφή μου”. Δεν με ένοιαζε να μην μπορώ να κάνω επιτυχία σαν επώνυμος αοιδός. Εγώ ήθελα να παντρευτώ τη γυναίκα που αγαπάω».

Για τον Γιώργο Τσαλίκη, τα τρία του παιδιά και η οικογένεια του «μου δίνουν μια γερή έδρα». Παραδέχεται μάλιστα πως δεν είχε ποτέ μάνατζερ επειδή «δεν κάνω κάτι με στρατηγική. Δεν μπόρεσα να στεριώσω μαζί τους, γιατί δεν ήθελα να καταπιέζομαι. Είμαι λίγο χύμα στο κύμα για να έχω μάνατζερ».
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που δεν ξεπληρώνεται με τίποτα; «όταν τραγούδησα στο Romeo μετά την ταφή του κουνιάδου μου του Γιώργου. Αν με ρωτήσεις πόσο κάνει αυτή η βραδιά, δεν υπαρχουν χρήματα να την κοστολογήσεις».

Πως μπόρεσε όμως να μην «καβαλήσει το καλάμι»; «έχω περάσει περιόδους έπαρσης που δεν συνειδητοποιούσα την κατάσταση. Όταν ήρθε η πρώτη επιτυχία, μην ξεχνάς ήμουν παιδί. Ευτυχώς είχα καλούς γονείς, αλλά και η ζωή μου έδωσε τέτοιες σφαλιάρες και μου έδειξε ποια είναι τα σοβαρά πράγματα».

Όσο για το ποιοι γνωρίζουν τα μυστικά του; οι πολύ δικοί του άνθρωποι και ο θεός: «έχω στιγμές που θέλω να μείνω μόνος μου, να προσευχηθώ, να διαλογιστώ. Ξεπέρασα τη φάση του “δεν υπάρχει τίποτα” και είμαι στη φάση που “θέλω να βρω τις ισορροπίες μου μέσα από μια ανώτερη δύναμη”».

Την συνέντευξη σχολίασε ο τραγουδιστής μέσω του Twitter του: «Διαβάζω τη συνέντευξη που έδωσα στη Βένια Καραγιάννη και διαπιστώνω πόσο πρέπει να δυσκολεύτηκες Βένια μου στην απομαγνητοφώνηση… (είχαμε πει τοοοσα πολλά) κι έσκασα στα γέλια που στο μυαλό του σκιτσογράφου είμαι με κοχύλι στο λαιμό και ανοιχτό λαχούρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved