Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα πώς λειτουργεί το σύστημα, έπεσα σε παγίδες»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα πώς λειτουργεί το σύστημα, έπεσα σε παγίδες»

Για την τέταρτη χρονιά της «Πρωινής Μελέτης» προτετοιμάζεται η Ελεονώρα Μελέτη.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα μαζί με τα σχολεία, και όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια στο “TV Έθνος”, «δεν θα έχουμε γενικές αλλαγές. Τουλάχιστον όσον αφορά στη σύνθεση της ομάδας». Φέτος, η Ελεονώρα θα μας λέει καλημέρα ως κοκκινομάλα. Πως πήρε αυτή την απόφαση; «Είπαμε να κάνουμε το μαλλί κόκκινο, να ξεφύγουμε από το τετριμμένο ξανθό. Το τόλμησα και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Η 32χρονη παρουσιάστρια, έχει κατακριθεί ουκ ολίγες φορές για τις αναρτήσεις της στο Twitter. Τι απαντά η ίδια; «Δηλαδή αν δεν ήμουν η Ελεονώρα Μελέτη της τηλεόρασης αλλά η ιδιωτική υπάλληλος που έχει Twitter και έγραφα ότι σήμερα έφαγα το ωραιότερο γλυκό της ζωής μου, θα έβγαινε κανείς να με βρίσει;»

Καταλήγει μάλιστα πως «δεν είναι δική μου η ευθύνη, αλλά είναι η ρατσιστική διάθεση του άλλου. Εγώ αντιμετωπίζω το Twitter για χαβαλέ. Θα γράψω ο,τι μου κατέβει. Και δεν υπολογίζω καθόλου αν θα υπάρξουν οι κακοπροαίρετοι».

Ξεκαθαρίζει ακόμα ότι «δεν διαχειρίζομαι την εικόνα μου. Είμαι αυτή που είμαι. Αν κάτι με πειράξει, θα το πω. Αν κάτι μ΄ενοχλήσει, θ΄απαντήσω. Δεν διαχειρίζομαι κάτι, απλώς υπάρχω». Θεωρεί άλλωστε πως έχει πάρει και τα μαθήματα της: «Είδα πως λειτουργεί το σύστημα, πώς μπορείς να πέσεις σε παγίδα, τις επιπτώσεις ενός επικοινωνιακού λάθους, και έμαθα τα κατατόπια. Έχω πληρώσει πάρα πολλές φορές το γεγονός ότι έχω βγει και έχω απαντήσει σε κάποια δημοσίευση. Αλλά δεν θ΄αλλάξω. Θα νιώσω πολύ χειρότερα αν το κρατήσω και σκάσω, παρά αν πω αυτό που θέλω και μετά μου την πέσουν όλοι».

Για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι; Επειδή όπως λέει «Δεν με ενδιαφέρει ν΄αρέσω σε όλους. Δεν γίνεται να τα έχεις με όλους καλά». Γι΄αυτό και απαντά «μόνο στις μεγάλες βλακείες. Τις μέτριες και τις μικρές τις αφήνω να πέσουν κάτω».

Όσο για το αν θα άφηνε ποτέ την πρωινή ζώνη; «Προς το παρόν αντέχω ακόμα. Υπήρξε μια πιθανότητα αλλά δεν έγινε. Ποτέ δεν ήθελα ν΄αφήσω την πρωινή ζώνη. Πέρυσι μου προτάθηκε, το συζητήσαμε, αλλά φέτος ήμασταν κάθετοι ότι θα μείνουμε το πρωί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved