«Πόλεμος» μεταξύ Καραμέρου-Μπαρμπαρίγου!
Media

«Πόλεμος» μεταξύ Καραμέρου-Μπαρμπαρίγου!

"Πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Γιώργο Καραμέρο.



Η μαγείρισσα είχε δώσει μία αποκλειστική συνέντευξη στην «Πρωινή Μελέτη», όπου έδινε τις δικές της απαντήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στη συνέντευξη αυτή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αρνήθηκε να μιλήσει για την αιφνίδια αποχώρησή της από την εκπομπή «10 – 1 μαζί» στα μέσα της περσινής σεζόν.

Η μαγείρισσα αρκέστηκε να πει ότι θέλησε να προστατέψει τη δουλειά της και τον εαυτό της και έκανε ότι έκρινε σωστό.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Γιώργο Καραμέρο που μέσα από το blog του κατηγορεί την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ότι είχε συμφωνήσει από το Νοέμβριο του 2010 να βρίσκεται στο «Πρωινό mou» του MEGA και τώρα θα τιμήσει αυτή τη συμφωνία!

Συγκεκριμένα στο κείμενο, το οποίο είναι ανυπόγραφο, αναφέρονται τα εξής:

«Το μεγάλο όμως όπλο της σιδηράς μαγείρισσας είναι οι τηλεοπτικοί ελιγμοί. Μετά τις συνεργασίες της με το MEGA (Όμορφος κόσμος) ALPHA (Καφές με την Ελένη) και ANT1 (10 με 1 μαζί) ενεργοποιείται σε λίγες εβδομάδες η, από το Νοέμβριο του 2010, συμφωνία της με το MEGA και την εκπομπή Πρωινό mou».

Και συνεχίζει… «το deal είχε γίνει από την στιγμή που η Μπαρμπαρίγου έμεινε εκτός TOP CHEF του ΑΝΤ1 και το είχε κλείσει ο σύζυγός της Μανώλης που συνδέεται με τους παρουσιαστές του MEGA».

Αναφέρει επίσης ότι η Αργυρώ κόπηκε από το Top Chef γιατί «κανείς δεν ήθελε σε ένα τόσο σοβαρό project τις παλινωδίες στις οποίες την οδηγούν άνθρωποι του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος». Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 πάντως, σύμφωνα με το blog του Καραμέρου, της ζήτησαν τότε να αναλάβει ένα ρόλο συμβούλου των διαγωνιζόμενων, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να μείνει προσωρινά στο «10 με 1 μαζί», όμως δέχτηκε έντονες πιέσεις από το περιβάλλον της και… εξαφανίστηκε «υπό συνθήκες silver alert»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved