Ζουέλα-Αποστολέλη: «Όνειρό μας, μια ευτυχισμένη οικογένεια»
G-Sports

Ζουέλα-Αποστολέλη: «Όνειρό μας, μια ευτυχισμένη οικογένεια»

Η πορεία της ζωής μπορεί να σκαρώσει απίθανα σενάρια. Μπορεί να ενώσει δύο ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς κόσμους στο πιο απίθανο σημείο, και αυτή η συνάντηση να τους σημαδέψει για πάντα.

Εκείνος γεννήθηκε στην Αγκόλα. Σε ηλικία τεσσάρων ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Πορτογαλία σε αναζήτηση καλύτερης τύχης. Εκείνη γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε σε μια παραδοσιακή ελληνική φαμίλια μεσαίας τάξης. Το καλοκαίρι του 2008 συναντήθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ στη Μύκονο.
Για τον Φρανσίσκο Ζουέλα και τη Γωγώ Αποστολέλη ο έρωτας του καλοκαιριού έγινε η κορυφαία στιγμή τους. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και το πανέμορφο μοντέλο ένωσαν τη ζωή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων τον περασμένο Ιούνιο και μιλούν στην «Espresso» για το νέο ξεκίνημά τους.
- Έγινε πρόταση γάμου ή δεν χρειάστηκε, καθώς ήδη ζούσατε μαζί;
ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ: Φυσικά κι έγινε. Πριν από έναν χρόνο ήρθε ο πατέρας μου στην Αθήνα. Πήγαμε στο σπίτι της Γωγώς και της ζήτησα το χέρι, όπως λέτε εσείς στην Ελλάδα.

- Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον;
ΓΩΓΩ: Να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι. Να δημιουργήσουμε οικογένεια με παιδιά, κάτι που θα είναι το επόμενο βήμα μας. Επίσης, να κάνει ο άντρας μου μια καλή καριέρα. Τα όνειρα που κάνουμε είναι να είμαστε μαζί μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Θέλουμε να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

- Νιώθετε ζήλια ο ένας προς τον άλλον;
ΓΩΓΩ: Δεν υπάρχουν ακραίες καταστάσεις. Σε λογικά πλαίσια. Η ζήλια πολλές φορές μπορεί να κάνει καλό σε μια σχέση.

- Τι ήταν εκείνο που γοήτευσε τον έναν πάνω στον άλλο από την πρώτη στιγμή;
ΓΩΓΩ: Το χαμόγελό του και η γλυκύτητά του.
ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ: Τα μάτια της και το πρόσωπό της.

- Περάσατε ενάμιση χρόνο στη Ρωσία και φέτος επιστρέψατε στην Ελλάδα. Ηρθατε για να μείνετε για πάντα;
ΦΡ.: Μόλις σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα μείνουμε για πάντα στην Ελλάδα. Ήθελα να επιστρέψω γιατί δύο χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί παίζοντας στον ΠΑΟΚ και μετά στην Κούμπαν. Ήθελα να έρθω φέτος στην Αθήνα για να είμαστε κοντά στους ανθρώπους μας και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Χρωστούσα επιπλέον κάτι στον Ατρόμητο από παλιά, γι' αυτό και γυρίσαμε.
ΓΩΓΩ: Εγώ κατά βάθος δεν ήθελα να επιστρέψουμε. Αλλά αφού βρήκαμε μια σούπερ ομάδα, όπως ο Ατρόμητος, όλα καλά.
- Η ζωή στη Ρωσία πώς ήταν;
ΦΡ.: Είναι μια κρύα χώρα, με ανθρώπους που δεν είναι τόσο φιλόξενοι και ζεστοί. Τουλάχιστον στην ομάδα μου συνάντησα καλούς ανθρώπους και μπορώ να πω ότι θα ξαναπηγαίναμε. Αλλωστε, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με την Κούμπαν.
- Αν πει ο ένας λίγα λόγια για τον άλλον, ποια θα είναι αυτά;
ΓΩΓΩ: Είναι πολύ έξυπνος, θα σκεφθεί αυτό που δεν έχει πάει το μυαλό σου. Είναι τρυφερός και στήριγμα για μένα.
ΦΡ.: Παρ’ ότι είναι νέα κοπέλα έχει ωριμότητα και προσωπικότητα. Καμία σχέση με όσα είχα ακούσει για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη showbiz.
- Σας φοβίζει κάτι για το μέλλον;
ΓΩΓΩ: Με φοβίζουν όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας. Εύχομαι και παρακαλάω όταν κάνω παιδιά να μεγαλώσουν σε σωστό κόσμο γιατί, κακά τα ψέματα, δεν είμαστε καθόλου καλά. Πηγαίνουν τα παιδιά σχολεία και δεν έχουν βιβλία.
- Τι ομάδα είστε;
ΓΩΓΩ: Αυτήν τη στιγμή είμαι μόνο Ατρόμητος.
ΦΡ.: Κι εγώ είμαι με την ομάδα όπου δουλεύω. Στην Ισπανία μου αρέσει η Μπαρτσελόνα, αλλά έχω φίλους στη Ρεάλ. Ποια να διαλέξεις;
- Ποιος μαγειρεύει από τους δύο;
ΓΩΓΩ: Μαγειρεύω κανονικά και κάθε μέρα. Από τη στιγμή που ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος και δεν βγαίνουμε συχνά έξω, μένω σπίτι και φτιάχνω τα αγαπημένα φαγητά του άντρα μου. Λατρεύει το φρικασέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved