Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης: Happy end στην δικαστική τους διαμάχη!
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης: Happy end στην δικαστική τους διαμάχη!

Με happy end έπεσαν οι τίτλοι τέλους της δικαστικής διαμάχης της Έλλης Κόκκινου και του πρώην άντρα της Παναγιώτη Βασιλειάδη. Η αντιδικία που είχαν οι πρώην σύζυγοι στα θέματα που αφορούσαν τον τρίχρονο γιο τους Αλέξανδρο έπαυσε, με τις δύο πλευρές να αποχωρούν ικανοποιημένες από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.


Ένα σίριαλ που κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα, με πολλές εντάσεις και αρκετές συγκρούσεις, τελείωσε χθες το μεσημέρι. Λίγο νωρίτερα είχε συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας το θέμα της επικοινωνίας που θα έχει με το τρίχρονο αγοράκι του ο Παναγιώτης Βασιλειάδης -η επιμέλεια ανήκει από την αρχή του χωρισμού στη μητέρα Έλλη- και βέβαια το ποσό της διατροφής που θα καταβάλλει ο Βασιλειάδης μηνιαίως στην τραγουδίστρια για το παιδί τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, αυτή τη φορά και οι δύο γονείς έφτασαν στα δικαστήρια με αποφάσεις συναινετικές, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα συναντήσεων και συνομιλιών τόσο των ίδιων όσων και των δικηγόρων τους. Και οι δύο παραστάθηκαν ευπρεπώς ενώπιον του δικαστηρίου καθώς η συζυγική σχέση τους μπορεί να έχει λήξει προ πολλού, αλλά τους ενώνει η αγάπη τους για το παιδί τους. Αυτή η ανάγκη υπερίσχυσε στο τέλος και παρά τις προηγούμενες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις τους, με γνώμονα το καλό του μικρού Αλέξανδρου η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας έριξαν «νερό στο κρασί τους» και αμφότεροι έκαναν ένα βήμα πίσω.
Τα κριτήρια που έθεσε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης για τον τρόπο που θα επικοινωνεί και τον χρόνο που θα παίρνει τον γιο του στις αργίες και τις εορτές έγιναν πλήρως δεκτά από την Έλλη Κόκκινου που έχει από την αρχή την επιμέλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο ίδιος έκανε δεκτό το ποσό που ζήτησε η Έλλη να της καταβάλλει ως μηνιαία διατροφή και έτσι οι δύο πλευρές αποχώρησαν χθες ικανοποιημένες από το δικαστικό συγκρότημα της Ευελπίδων. Πάντως, Βασιλειάδης και Κόκκινου συμφώνησαν να επικοινωνεί ο πατέρας τακτικά με το παιδί του καθώς και να ισχύσουν οριστικά όλες οι προηγούμενες προσωρινές δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν και την περίοδο των θερινών διακοπών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved