Δείτε τι «αλλάζει» στον μεσημεριανό «Καφέ με την Ελένη»
Media

Δείτε τι «αλλάζει» στον μεσημεριανό «Καφέ με την Ελένη»

Αν και την περασμένη εβδομάδα κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το επίδομα που λαμβάνει από τον ΟΓΑ ως τρίτεκνη μητέρα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν δέχεται επιθέσεις… διατήρησε την ψυχραιμία της, δεν απάντησε ποτέ σε όσους την κατηγορούσαν και απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να μην προκαλέσει ακόμα περισσότερα σχόλια.



«Η νέα της εκπομπή θα έχει, φυσικά, λαμπερούς καλεσμένους και αστρολογία, αλλά περισσότερες δόσεις celebrity gossip, κοινωνικών θεμάτων αλλά και έκτακτης επικαιρότητας όταν χρειάζεται» λέει στο ΟΚ συνεργάτης της. «Η ίδια θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ η εκπομπή της, ώστε να μη γίνουν περικοπές (που φτάνουν το 30%) στους συνεργάτες της. Σίγουρα δεν έχει χαρεί καθόλου με αυτή την αλλαγή, αλλά η ιδιοκτησία του καναλιού δεν της άφησε περιθώρια επιλογών».
Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη έξω από την κατοικία της στα Μελίσσια λίγο πριν εκείνη επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της με προορισμό το γραφείο της. Ανανεωμένη και ξεκούραστη φορώντας ένα μίνι φόρεμα και κρατώντας στα χέρια της την ατζέντα και της σημειώσεις της δείχνει πώς είναι σε εγρήγορση και περισσότερο από κάθε άλλη φορά έτοιμη να κερδίσει το νέο της επαγγελματικό στοίχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved