Γιατί έγινε έξαλλη η αγαπημένη του «Εζέλ»;
Media

Γιατί έγινε έξαλλη η αγαπημένη του «Εζέλ»;

Η Οζγκέ Οκμπουλούτ, η αγαπημένη όπως λέγεται του Κενάν Ιμιρζαλίογλου διαβάζει φιλοσοφικά βιβλία, μαγειρεύει στον ηθοποιό τον καλύτερο μουσακά, χορεύει σαν... αρκούδι μόλις ακούσει στο ραδιόφωνο την Τζένιφερ Λόπεζ. Τον τίτλο της σε καλλιστεία τον έχει, το 2009, εκλέχθηκε "Μοντέλο της χρονιάς" ένα έπαθλο που της έδωσε το διαβατήριο για αναγνωρισιμότητα και φιλικές σχέσεις με επωνύμους.



"Δεν έχω υπόψη μου να ακολουθήσω το μόντελινγκ, όνειρό μου είναι να γίνω μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας" δήλωσε η Οζγκέ αλλά για την σχέση της με τον Κενάν τηρεί σιγή ιχθύος. Ο μπαμπάς διατηρεί μία επιχείρηση με είδη σπιτιού και η οικονομική ευμάρεια της οικογένειας αλλά και το καλό γούστο την έκαναν να λατρέψει τον Ρομπέρτο Καβάλι και τον Βερσάτζε.

Πρόσφατα έγινε έξαλλη όταν στα πλαίσια του fashion week στην Κωνσταντινούπολη καλύτερο μοντέλο ανακηρύχτηκε η Αλλεσάντρα Αμπρόσιο. "Διαθέτουμε τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο αλλά δυστυχώς τρέφουμε έναν υπέρμετρο θαυμασμό για τα κορίτσια από χώρες όπως η Ιταλία και η Βραζιλία. Κάποτε πρέπει να συνέλθουμε" είπε σε ένα παραλήρημα εθνικιστικών μοντελο-απόψεων... πηγή:tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved