90.000 δολάρια για τα πόδια της βασίλισσας Ελισάβετ!
Lifestyle

90.000 δολάρια για τα πόδια της βασίλισσας Ελισάβετ!

Η τελευταία φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ πόζαρε για να της κάνουν το πορτραίτο, ήταν όταν ο καλλιτέχνης Rolf Harris φοβόταν που στο «ιμπρεσιονιστικό» του έργο έκανε το βλέμμα της να μοιάζει με «χοιρινού από κρεοπωλείο του Norwich».

Για το λόγο αυτό ήταν περίεργο που η Αυτού Μεγαλειότης, αποφάσισε να ξαναποζάρει στον Darren Baker, που της έφτιαξε ένα «υπερρεαλιστικό» πορτραίτο σε ελαιογραφία το οποίο απεικόνιζε τα πόδια της!
Ο καλλιτέχνης αυτός που είναι φημισμένος για τον «κλασικό ρεαλισμό» του, είναι απόφοιτος του Bradford Art College και έχει ζωγραφίσει πολλούς διάσημους όπωςτον Τόνι Μπλερ, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον Τζόνι Γουίκινσον και τον Λέβις Χάμιλτον. Αυτήν την φορά για την δουλειά του πήρε 90.000 δολάρια!!!

Ο Darren επισκέφθηκε πολλές φορές το Buckingham, προτού ολοκληρωθεί η δουλειά του. Το πορτραίτο, δείχνει την βασίλισσα χαλαρή φορώντας ένα βασιλικό μπλε φόρεμα, κολιέ από μαργαριτάρια και μαύρα παπούτσια. Το φορέμά της στολίζει μια καρφίτσα με πέντε παπαρούνες. Το πορτραίτο ανατέθηκε για τα 90 χρόνια του Royal British Legion αλλά και τα 85α γενέθλια της βασίλισσας! Τα αποκαλυπτήρια έγιναν χθες στο Westminster Abbey όπου ο John Kiszely, εθνικός πρόεδρος της Legeon, περιέγραψε το έργο ως «εξαιρετικά ρεαλιστικό». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved