Συν γυναιξί και τέκνοις στην ορκωμοσία
Showbiz

Συν γυναιξί και τέκνοις στην ορκωμοσία

Ημέρα εορταστική ήταν οι χτεσινή, όχι μόνο για τους 300 αλλά και για τους στενούς τους συγγενείς που έσπευσαν από νωρίς το πρωί στο Μέγαρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να βρουν θέση με θέα στα θεωρεία, που είχαν και πινελιές κοσμικές.

Ξεχώριζε η κυρία Ευγενία Μανωλίδου η κυρία του γνωστού πλέον και ως μπουμπούκου, Άδωνι Γεωργιάδη. « Σήμερα είναι η μέρα του», μας προέτρεψε όταν σπεύσαμε να τους φωτογραφίσουμε στο προαύλιο. Ο νέος που τράβηξε τα φλας , ήταν ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης , σύζυγός της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Νάντιας Γιαννακοπούλου.
Κάπου ανάμεσα στους ανώνυμους συζύγους ξεχωρίσαμε και τον Γιώργο Νταλάρα, συγκινημένο να παρακολουθεί την επίσημη πρώτη στης Βουλής τα έδρανα της συζύγου του Άννας. Μετά της συζύγου έσκασε μύτη και ο Γιάννης Βούρος τους οποίους συναντήσαμε μαζί στο καφενείο της Βουλής. Ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε συν γυναιξί και τέκνου και μάλιστα χωρίς όχημα λόγω της κρισιμότητας των καιρών όπως εξήγησε. Δεν ήταν ο μόνος που προτίμησε να περπατήσει για να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε γνώριζαν ότι οι φωτορεπόρτερ τους την είχαν στημένοι στο προαύλιο. Τον Μάκη Γιακουμάτο συνόδεψε η κόρη του Εβίνα και την Ελίζα Βόζεμπεργκ ο σύζυγός της Γιάννης, ενώ την παρθενική εμφάνιση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Πέμης Ζούνη στην Ολομέλεια παρακολούθησαν ο σύζυγός και η κόρη τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved