Η Άντζελα Ισμαήλου προσέλαβε.... εθελοντές! (Και άλλα "μαργαριτάρια")
Lifestyle

Η Άντζελα Ισμαήλου προσέλαβε.... εθελοντές! (Και άλλα "μαργαριτάρια")

Μια συνέντευξη για να εξηγήσει την δική της εκδοχή για το πολυσυζητημένο party της Πάτμου έδωσε πριν λίγες ημέρες η Άντζελα Ισμαήλου και μάλλον θα ήταν καλύτερο για εκείνη να είχε κρατήσει το στόμα της κλειστό.


Με έπαρση και μοναδική αλαζονεία η σκηνοθέτης-ηθοποιός-κοσμική Άντζελα αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση «Κόσμος» πως έβαλε υψηλό πολιτικό μέσο για να πάρει την άδεια από την Αρχαιολογία που τόλμησε να μην της απαντήσει αμέσως στο αίτημα για το party, πως βοήθησε την τοπική οικονομία της Πάτμου προσλαμβάνοντας… εθελοντές και άλλα πολλά που πραγματικά είναι αν μη τι άλλο λαμπερά… μαργαριτάρια άξια σχολιασμού. Ιδού μερικά από αυτά:
«Αποφάσισα η πρώτη fiction ταινία μυθοπλασίας να γυριστεί στην Πάτμο και εύχομαι να μην αλλάξω γνώμη και να μην μεταφέρω την ταινία μου σε κάποιο νησί.» (Γιατί η Πάτμος είναι όπως όλοι γνωρίζουμε νομός της Ηπείρου)
«Γιατί αποφάσισα να κάνω αυτό, δεν θα το έλεγα party, αυτόν τον εορτασμό; Γιατί ήθελα να δώσω κάτι πίσω στο νησί που μου έδωσε τόσα πολλά.» (Και του δώσατε όντως…. Αρνητική δημοσιότητα)
«Η γέννηση και η ιδέα του party (σ.σ Τον ξεχάσαμε τον εορτασμό) γεννήθηκε στο Αγριολίβαδο. Ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου κάτω από το φεγγάρι του Ιουλίου. Πάρα πολύ χαρούμενη, είχα μόλις τελειώσει μια συνέντευξη που είχα δώσει στην Ελληνική Vogue (σ.σ Άλλοι είναι χαρούμενοι που έχουν ακόμα δουλειά αλλά αυτό είναι πλήρως υποκειμενικό) Πολλά πράγματα άλλαξαν στη ζωή μου από τότε (σ.σ Ποιος σας ρώτησε;) και σκέφτηκα ότι θα ήθελα τον Δεκαπενταύγουστο και με την ευκαιρία της εορτής της κόρης μου η οποία λέγεται Μαρία Μαντόνα να κάνω ένα party (σ.σ. Τελικά party ήταν ε, όχι εορτασμός;) στο οποίο θα καλούσα όλο το νησί»
«Δεν ήταν ένα party (σ.σ Το εμπεδώσαμε) ιδιωτικού χαρακτήρα στο οποίο θα καλούσα μόνο ηθοποιούς, εφοπλιστές, το Κεφάλαιο (σ.σ Ποιανού τόμου;) ή φίλους μου από το εξωτερικό (σ.σ. στο εσωτερικό χλωμά τα πράγματα ε;) . Το άνοιξα το party (σ.σ. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε) και αποφάσισα να καλέσω όλο το νησί. Και να έρθουν όλοι. Όλοι να είμαστε ένα. Ο Μανώλης ο υδραυλικός, ο ψαρράς (σ.σ Ο Νίκος Ψαρράς; ), ανθρώπους που δεν ήξερα. Αυτό ήταν κάτι που σκέφτηκα να προσφέρω στο νησί.» (Μάλλον δεν το σκεφτήκατε και πολύ καλά)
«Φτάνουμε στην Πάτμο, ένα επιτελείο 60 ατόμων σε μια εποχή που η Ελλάδα έχει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες. Εγώ πιστεύω έδωσα μια πνοή εργασίας σε τόσους πολλούς ανθρώπους και τόσους άλλους που προσλάβαμε στο νησί. Αλβανούς, μη Αλβανούς (σ.σ. Έτσι είναι χωρισμένοι για εκείνη οι κάτοικοι της Πάτμου. Σε Αλβανούς και μη Αλβανούς!), εθελοντές, μη εθελοντές (σ.σ. Αυτήν την «πατέντα» πρόσληψης εθελοντών να την προτείνετε και στην Τρόϊκα) και τα λοιπά και τα λοιπά.»


«Φτάνουμε λοιπόν με το επιτελείο μια εβδομάδα πριν και χωρίς να έχω ενημερωθεί (σ.σ. Ποιος τόλμησε; Να απολυθεί πάραυτα), να μου έχει δοθεί μια σχετική οδηγία (σ.σ. Γιατί η δουλειά των δημοσίων υπηρεσιών είναι φυσικά να ψάχνουν αν κάποιος σκοπεύει να κάνει party και που) αρχίζουν και μου λένε ότι χρειάζομαι άδεια από την Αρχαιολογία. Πολύ ωραία…. Μεριμνούμε και στέλνουμε στην Αρχαιολογία. Δεν μας απάντησαν αμέσως.» (Κατ’ αρχήν ντροπή που δεν ήρθε η Αρχαιολογία να το πάρει από το σπίτι σας και σας έβαλε σε κόπο. Κατά δεύτερον σίγουρα το σημαντικότερο που είχε να κάνει ήταν να εγκρίνει το party σας.)
«Είναι Παρασκευή 13 Αυγούστου (σ.σ. Την Παρασκευή εκείνη ήταν 12 Αυγούστου, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα) Τίποτα δεν είναι στη θέση του.» (Ούτε καν το νησί, αφού νωρίτερα το τοποθετήσατε εκτός νησιωτικού χώρου)
«13 Αυγούστου με ειδοποιεί η Αστυνομία ότι υπάρχουν κάποιες καταγγελίες από κάποιον κύριο τον οποίο γνώριζα, καλώς ή κακώς. Είμαστε λοιπόν στο τμήμα, πάμε κι ερχόμαστε στο τμήμα…. Με κάποιο υψηλό πολιτικό μέσο καταφέρνω και βγάζω την άδεια της Αρχαιολογίας.» (!!!!! Τι μας λέτε; Αυτά είναι δράματα…. Μήπως να το κάνατε ντοκιμαντέρ; Κατά προτίμηση για τον Εισαγγελέα που θα έπρεπε μετά την δήλωσή σας να κινηθεί αυτεπάγγελτα)
«Γιατί παρεξηγήθηκε ο σταυρός δεν ξέρω. Η θρησκεία δεν απαγορεύει να σηκώνεις ένα σταυρό. Σταυροί υπάρχουν παντού. Εγώ σηκώνω τον δικό μου σταυρό….» (Εσείς και ο Γιάννης Πλούταρχος…. Έχετε την απεριόριστη συμπαράστασή μας)
«Εάν ο οποιοσδήποτε είχε πρόβλημα θα μπορούσε να μου ζητήσει τη άποψή του (σ.σ. Άφωνοι) πριν με καρφώσει στα έντυπα τα οποία με έχουν στηρίξει ως σήμερα.» ( Θα έπρεπε να γνωρίζετε ήδη πως η δημοσιότητα έχει δύο όψεις. Όποιος εκτίθεται το ξέρει αυτό. Κι εσάς δεν σας εξέθεσε κανένας άλλον πλην του ίδιου σας του εαυτού.)
Κι επειδή τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την live απόδοση δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης στον κ. Νίκο Μελιανό της τηλεόρασης «Κόσμος».




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved