Όλη η απολογία του συντρόφου του μοντέλου. Ποιους “καρφώνει”;
Showbiz

Όλη η απολογία του συντρόφου του μοντέλου. Ποιους “καρφώνει”;

Είμαι τοξικομανής, εξαρτημένος χρήστης κοκαΐνης τον τελευταίο χρόνο και επιθυμώ να εξεταστώ από πραγματογνώμονα ιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός εξάρτησης μου από την παραπάνω ναρκωτική ουσία.

Κάνω χρήση κοκαΐνης όση και να είναι, σίγουρα όμως δύο γραμμάρια την ημέρα. Πράγματι την ημέρα της σύλληψης κατεβήκαμε με τον Π. Από το σπίτι της Μ. Και εκείνος μετέφερε μία μεγάλη τσάντα και την έβαλε στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου του.

Εγώ δεν γνώριζα τι περιείχε μέσα η τσάντα. Την προηγούμενη ημέρα μας είχε επισκεφθεί ο Π. Στο σπίτι της Μ. Στο οποίο συζούσαμε τους τελευταίους μήνες και και μας παρακάλεσε να τον φιλοξενήσουμε και θα μας κερνούσε κοκαΐνη χωρίς αντάλλαγμα. Όταν ήρθε στο σπίτι το απόγευμα προς το βράδυ της Παρασκευής εγώ είχα πιεί ήδη ένα γραμμάριο κοκαΐνη και δεν πολυκαταλάβαινα τι έλεγε.

Αυτό που με ένοιαζε ήταν να πιω κι άλλο και όταν μου είπε ότι θα με κερνούσε εγώ χάρηκα.

Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι φοβάται και ήθελε να μείνει σπίτι μου. Ήρθε στο σπίτι με ένα σακ-βουαγιάζ, το οποίο άφησε στο δωμάτιο που προοριζόταν για να τον φιλοξενήσουμε και ήρθε στο σαλόνι όπου καθόμασταν εγώ και η Μ. με ένα σακουλάκι κοκαΐνη.

Αρχίσαμε και πίναμε άλλο από τη μύτη, άλλο καπνιστό αυτό συνεχιζόταν όλο το βράδυ. Μετά σκεφτήκαμε να φωνάξουμε και το Γ. Σ να πιει κι αυτός. Ήρθε λίγο μετά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας αρχίσαμε να πίνουμε όλοι μαζί. Ο Π. Όμως είχε πιει πολύ και ξαφνικά άρχισε να κάνει περίεργες κινήσεις, πάει να πάρει λοιπόν το όπλο, πάνω από τον απορροφητήρα και τον σταμάτησα.

Άρχισε να φρικάρει εκείνος και μου λέει: Είσαι και εσύ ρουφιάνος”. Μετά μου λέει: “Ο Γ. Είναι...”. Μετά ξαφνικά μου λέει: “Μας δέρνουν οι μπάτσοι, έρχονται να με πάρουν”. Μετά με κάλεσε στο δωμάτιό του και πήγε να ανοίξει το φερμουάρ του σακ-βουαγιάζ και μετά το ξαναέκλεισε.

Εγώ του είπα: “Άσε με να δω τι έχεις εκεί”. Δεν μου έδειξε τι είχε στο σακ-βουαγιάζ. Τότε έτρεξε προς το σαλόνι και άκουσα τον Σ. Να φεύγει και να κλείνει την πόρτα της κουζίνας η οποία είναι και εξώπορτα.

Μετά όμως ξαναχτύπησε την πόρτα και ξαναμπήκε στο σπίτι για να πιεί λίγο ακόμα και μετά να φύγει. Μετά ο Π. Έλεγε ότι η Μ> είναι η ρουφιάνα και θα μας πιάσουν. Η Μ. Κοιμόταν. Μετά ο Π. Μου είπε: “Έλα να με βοηθήσεις γιατί φοβάμαι...”. Του λέει του Γ.Σ.: “Πάρε τη μία τσάντα και πήγαινε, θα επικοινωνήσουμε”. Φεύγει ο Σ., ήπια δύο γραμμές να συνέλθω και τότε ο Π. Μου ζήτησε να πάω μαζί του γιατί φοβόταν. Εγώ χαιρόμουν γιατί θα έφευγε και θα ξυπνούσα την Μ. Να πιούμε το υπόλοιπο.

Πήρε λοιπόν αν θυμάμαι καλά ένα σακ-βουαγιάζ και μια τσάντα και πήγαμε μαζί μέχρι τα σκουπίδια και εκείνος συνέχισε μέχρι το αυτοκίνητο του. Έβαλε τις τσάντες στο πορτ-παγκάζ και τότε γυρνάει να πάει να μπει και δεν προλαβαίνει, άκουσε τότε φωνές, “πέστε κάτω” και ήρθαν και μας έπεισαν.


Τότε χτυπήσαμε το κουδούνι και δεν άνοιγε η Μ. Γιατί κοιμόταν.

Χτυπήσαμε τότε ένα άλλο κουδούνι και μας άνοιξε. Λογικά η Μ. Θα είχε ακούσει τη φασαρία. Ανεβήκαμε επάνω, σπάσανε την πόρτα. Το σακουλάκι με τα ναρκωτικά το είχε πετάξει η Μ. Ο κάβουρας που βρέθηκε ήταν στο σπίτι της Μ. και δεν είχε σχέση με τα ναρκωτικά. Τα τσιγάρα που βρέθηκαν, ο τρίφτης ήταν δικά μας, τα είχαμε για να κάνουμε χρήση. Η μικρή ζυγαριά που βρέθηκε στο σπίτι, η μηχανή μέτρησης χαρτονομισμάτων και η πρέσα ήταν του Π. Το ξίφος είναι διακοσμητικό, τα όπλα τα είχα για την προσωπι9κή μου προστασία γιατί είχα καυγά όταν ήμουν πιο μικρός και φοβόμουν.

Διευκρινίζω λοιπόν ότι ένας Ψ. είχε προσπαθήσει να με σκοτώσει, είχε καταδικαστεί και είχε βγει πρόσφατα από την φυλακή.

Τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι ήταν δικά μου. Τα χρήματα αυτά μου τα είχε δώσει ένας μέρος ο Φ. Ε., ήτοι ποσό 10.000 ευρώ, μετά μου έδωσε 14.000 ευρώ η μητέρα μου για να αγοράζω πρωτεΐνες και να τα πουλάω στα γυμναστήρια και τα υπόλοιπα τα είχα από την δουλειά μου, είχα πουλήσει τη μηχανή μου, το αμάξι μου. Το ένα μπλοκάκι που έχει το αρκουδάκι απέξω δεν το ξέρω, πρώτη φορά το βλέπω. Τα ονόματα που περιέχουν τα μπλοκάκια δεν τα γνωρίζω, μόνο την Ε. Κ. Ξέρω, την οποία τη είχα δει μια φορά στο EL PECADO όπου δούλευε ως υπεύθυνη υποδοχής.

Ο Ι. Ν. Είναι ένας φίλος που έχει φύγει στην Λιβύη, τον ξέρω εδώ και πέντε χρόνια. Την Χ. Την ξέρω, την είχα γνωρίσει σε μια παρέα με την Μ., έξω. Η Χ. είναι μοντέλο. Εγώ δουλεύω ως μοντέλο και πουλώ και πρωτεΐνες. Βγάζω περίπου 2000- 2.500 ευρώ το μήνα. Εμείς κοκαΐνη προμηθευόμαστε από τον Π. Ο Παντεράς παίρνει από κάποιον Αλβανό που φέρνει μεγάλες ποσότητες. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved