“Πουθενά” (σαν) στο Εθνικό Θέατρο
Showbiz

“Πουθενά” (σαν) στο Εθνικό Θέατρο

Ιστορική πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ η Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου με το θεατρικό έργο “Πουθενά” του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μετά από οκτώ χρόνια που παρέμενε κλειστή.

Η ανακαίνιση που εμπνεύστηκε, ξεκίνησε, και αφιέρωσε πολλά χρόνια από την ζωή του ο Νίκος Κούρκουλος τελικά έγινε, και το όνειρο του ηθοποιού, που όμως δεν πρόλαβε να δει, πραγματοποιήθηκε.
Η παράσταση, η οποία δικαίωσε πλήρως τα χρόνια αναμονής, ήταν ένα δυναμικό come back του ιστορικού χώρου, ενώ ο Δημήτρης Παπαιωάνου -μαζί με τον Coti-Κ τον Ζάφο Ξαγοράρη, τον Αλέκο Γιάνναρο και τον Θάνο Παπαστεργίου- “εκμεταλλεύτηκε” στο έπακρον για τις ερμηνείες των καλλιτεχνών τον ανακαινισμένο. Φυσικά στην παράσταση παρευρέθησαν και πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες και άτομα της showbiz, που τίμησαν την σημαντική “επιστροφή” του χώρου στην νυχτερινή θεατρική Αθήνα. Η παράσταση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές ενώ όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα των νέων καλλιτεχνών που πρωταγωνίστησαν και εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved