Η επικίνδυνη επιθυμία της Ελεονώρας Μελέτη
Showbiz

Η επικίνδυνη επιθυμία της Ελεονώρας Μελέτη

Μια πολύ ριψοκίνδυνη επιθυμία έχει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, εκτός από τον έρωτα της για τον Bon Jovi, τρέφει εξίσου μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για τους… καρχαρίες!

Όχι του… «γλυκού», αλλά του αλμυρού νερού. Μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή στον «Δρόμο Fm», η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κολυμπήσει οργανωμένα με group στο πλευρό ενός υφαλοκαρχαρία, και μάλιστα δυο φορές μέσα σε μια μέρα. Πρωί και βράδυ. Τι της προκάλεσε η εμπειρία αυτή; "Σοκ και δέος" όπως η ίδια αποκάλυψε!

Τώρα, επιθυμία της είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο. Να βρει τον τρόπο να κολυμπήσει στο πλευρό ενός… λευκού καρχαρία. Ναι καλά διαβάσατε. Τέτοια μάλιστα είναι η αγάπη της για το εν λόγω είδος, που ψάχνει τον τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και ελπίζει πως μια μέρα θα τα καταφέρει.

Και επειδή οι λευκοί καρχαρίες είναι είδος προς εξαφάνιση, η Ελεονώρα δήλωσε ευαισθητοποιημένη και αποκάλυψε πως έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για την προστασία τους, ούσα μέλος ενός διεθνούς συλλόγου για την προστασία του εν λόγω είδους. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved