Μαρί-Σαντάλ: Η άγνωστη φιλία με την Γκουίνεθ Πάλτροου
VIP Life

Μαρί-Σαντάλ: Η άγνωστη φιλία με την Γκουίνεθ Πάλτροου

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή της οικογένειας στο Λονδίνο, η Μαρί Σαντάλ συναντήθηκε στο The Arts Club με τη διάσημη ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου.

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, τις δύο γυναίκες συνδέει μακρόχρονη φιλία και κάθε φορά που βρίσκονται στο Λονδίνο δεν παραλείπουν να συναντηθούν. Μάλιστα, η σχέση τους είναι τόσο στενή, που στο παρελθόν η Πάλτροου είχε εμφανιστεί στην τελετή απονομής των Οσκαρ συνοδευόμενη από τη Μαρί Σαντάλ
Η ηθοποιός η οποία διαθέτει σπίτι στο Λονδίνο, όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα της Βρετανίας για να χαλαρώσει και να συναντήσει φίλους και γνωστούς ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου. Ο λόγος της επίσκεψης της Πάλτροου στη Γηραιά Αλβιόνα αφορούσε το νέο πρότζεκτ με το οποίο ασχολείται το τελευταίο διάστημα. Η σταρ του Χόλιγουντ έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της γνωστής φίρμας αξεσουάρ Coach και με αφορμή αυτή τη συνεργασία η εν λόγω εταιρεία διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της στην οποία, εκτός από τη Μαρί Σαντάλ παρευρέθησαν πολλοί άλλοι επώνυμοι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η πριγκίπισσα Ροζάριο της Βουλγαρίας και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σύζυγος της Πάλτροου, Κρις Μάρτιν, τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay.
Η σταρ φορούσε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασπρόμαυρη τσάντα της . Όσο για τη Μαρί Σαντάλ η οποία έχει αρκετές φορές χαρακτηριστεί από μεγάλα περιοδικά μόδας του εξωτερικού πολύ σικ και κομψή, συνοδευόταν από τον σύζυγο της Παύλο και είχε επιλέξει για την περίσταση ένα πουκάμισο με βολάν σε ανοιχτό γκρι χρώμα, μαύρο cigarette παντελόνι, μπεζ ψηλοτάκουνα παπούτσια και κομψό μαύρο τσαντάκι. Είναι γνωστό στους κοσμικούς κύκλους πως οι δύο γυναίκες συνηθίζουν να βρίσκονται συχνά μαζί με τους συζύγους τους σε πρεμιέρες ταινιών, σε κοσμικά πάρτι αλλά και σε διάφορα events.
Πηγή: Real life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved