Πρεμιέρα για Στάμο- Γιαννιά- Θέλξη
Showbiz

Πρεμιέρα για Στάμο- Γιαννιά- Θέλξη

Ακόμα ένα νυχτερινό μαγαζί έκανε πρεμιέρα και εμείς φυσικά και ήμασταν εκεί. Ο λόγος για τον Ανδρέα Στάμο, τον Γιώργο Γιαννιά και την Θέλξη που αυτό τον χειμώνα θα μοιράζονται την ίδια πίστα...όμως και τους τρεις μαζί επί σκηνής δεν θα τους απολαύσουμε.

Σε ερώτηση που κάναμε στον Γιώργο Γιαννιά για αυτό το θέμα, γιατί δηλαδή δεν εμφανίζονται μαζί στην πίστα, μας είπε: “Δεν μπορώ να φτάσω την Θέλξη εκτός και αν φορέσω 12ποντα” και ξέσπασε σε γέλια. Όμως τους δύο άντρες του σχήματος τους απολαύσαμε μαζί και η χημεία τους ήταν εμφανής.
Τους καλλιτέχνες τίμησαν αρκετοί φίλοι τους, αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Ελευθερία Παντελιδάκη που είναι και πάλι μαζί με τον Γιαννιά ήρθε από νωρίς και έκατσε μαζί με την δίδυμη αδερφή της σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Παρακολούθησε το πρόγραμμα του αγαπημένου της,δεν σταμάτησε να του πετάει λουλούδια και μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ανέβηκε στο καμαρίνι του. Όμως ο τραγουδιστής λίγα λεπτά νωρίτερα μας είχε δηλώσει πως “Η Ελευθερία είναι φίλη μου”.
Ακόμα ένα ζευγάρι ήταν εκεί. Σέρρος Μύρτας και Βάλια Κακούτη μόνο που δεν ήρθαν μαζί και απέφυγαν να κάτσουν δίπλα. Το μοντέλο ήρθε συνοδευόμενη από τον φίλο και pr man Γιάννη Καζανίδη και ελάχιστα λεπτά μετά ο επιχειρηματίας ήρθε μόνος του και έκατσε απέναντι από την αγαπημένη του. Στο ίδιο τραπέζι διασκέδαζε και ο Χάρης Βαφειάς χωρίς την Μάρα Δαρμουσλή, αλλά με αντροπαρέα και όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να πειράζει τους φίλους του και να τραγουδάει. Είδαμε ακόμα και την Σάσα Μπάστα που ήρθε μόνη και έκατσε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του μαγαζιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved