Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Μου λείπει ένας νέος σύντροφος”
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Μου λείπει ένας νέος σύντροφος”

'Τώρα που δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα είμαι πιο χαλαρή'' ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή που βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή gossip on line.

'' Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει το κάνεις με ευχαρίστηση. Δεν έχω τον χρόνο μιας καθημερινής κοπέλας στην ηλικία μας. Έχω πιεσμένο χρόνο αλλά πάντα θα βρω λίγο χρόνο για να πάω την βόλτα μου και να δω τους φίλους μου. Τις πρώτες δυο χρονιές ήμουν πολύ πιο ενεργή στο στήσιμο της εκπομπής''.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας μίλησε ανοιχτά για την μακροχρόνια σχέση που είχε και πόσο την σημάδεψε: ''Χώρισα πριν ενάμισι χρόνο από μια σχέση 3 ετών. Υπήρχε φθορά και αυτή η σχέση φάνηκε ότι είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν μια σχέση που με σημάδεψε, ήταν ο πρώτος άνδρας για τον οποίον ένιωσα κάτι ουσιαστικό. Τώρα μου λείπει ένας νέος σύντροφος. Θέλω έναν άνδρα να κάνω τα απλά καθημερινά πράγματα. 'Έναν άνθρωπο που θα με εμπνεύσει και θα μοιραστώ μαζί του πολλά πράγματα''.
Αποκάλυψε ακόμα ότι στο παρελθόν της την έχει ''πέσει'' επώνυμος άνδρας. '' Μου 'χει τύχει να μου την πέσει επώνυμος άνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα σχέση . Καλύτερα να είναι εκτός χώρου για να μην παρασύρεται από τη λάμψη και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο δεν ξέρω τι γίνεται και δεν μπορώ να το αποκλείσω''.
Πότε έμαθε για της έγινε η πρόταση για την νέα εκπομπή; '' Δεν ήξερα ότι θα αναλάβω το TV weekend . Πριν φύγω για διακοπές είχα απλά ανανεώσει το συμβόλαιο μου που ήταν γενικής φύσεως και έλεγε ότι ανήκω στο δυναμικό του καναλιού. Όταν ήμουν στην Κούβα ενημερώθηκα για τις εξελίξεις, τότε έμαθα και για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, είχα αγωνία να γυρίσω πίσω και να δω ότι όντως ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν λίγο. Έπρεπε να διατηρήσω τα κεκτημένα και την επιτυχία της εκπομπής''.
Την επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης; '' Κοιτάζω τα νούμερα της τηλεθέασης και όσο μ αγαπάει η AGB την αγαπάω κι εγώ. Μ' επηρεάζουν γιατί καλώς ή κακώς μας ανεβάζουν ή μας κατεβάζουν. Με απασχολεί επίσης για το τι θα γίνει στο μέλλον γιατί έχω και ανασφάλεια και άγχος αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξη και νιώθω ασφαλής''.
Τι είπε όμως για τα τηλεοπτικά πρόσωπα; '' Η Ελένη Μενεγάκη είναι διαχρονική αξία και μου αρέσει πάρα πολύ. Για την ώρα φαίνεται να μην είναι η χρονιά της όμως πιστεύω ότι ακόμη δεν έχει ανοίξει όλα της τα χαρτιά. Η Βίκυ Καγιά δεν μου άρεσε στο πρωινό, πιστεύω ότι αυτές οι εκπομπές όπως αυτή που παρουσιάζει φέτος θα είναι πολύ καλή. Η Μανωλίδου μ αρέσει πάρα πολύ, έξυπνη και έχει δυναμική τηλεοπτική παρουσία. Το δίδυμο του Χαριτάτου-Καραμέρου μ αρέσει που δουλεύουν πολύ σκληρά και άδραξαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι την διαφορά. Πεθαίνω για αυτό το δίδυμο γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Τον Φώτη και την Μαρία η αλήθεια είναι ότι δεν τους παρακολουθώ. Η Σοφία Αλιμπέρτη καλά έκανε και αποτραβήχτηκε γιατί μπορεί να επιστρέψει πολύ δυναμικά. Η Γερμανού και η Σίσσυ μου αρέσουν πάρα πολύ''.
Κλείνοντας η Σταματίνα συμπλήρωσε: ''Δεν έχω νιώσει ακόμη πισώπλατα μαχαιρώματα. Βλέπω όμως στα μάτια κάποιων την ''έκπληξη''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved