Ελένη Μενεγάκη: Η σκληρή απάντηση στους επικριτές της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η σκληρή απάντηση στους επικριτές της

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά μετά την έναρξη της εκπομπής της για αυτή την σεζόν στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha “Κους Κους” και ήταν εμφανώς στεναχωρημένη, εκνευρισμένη και προβληματισμένη για όλα όσα ακούγονται.

“ Και αναρωτιέμαι ότι γνωριστήκαμε φέτος ή έχω κοροϊδέψει όλο τον κόσμο 15 χρόνια και ξαφνικά σήμερα ανακαλύψατε μία άλλη Ελένη;” είπε αγανακτισμένη η παρουσιάστρια. “Η Ελένη είναι ίδια. Όσοι θέλουν να την παρουσιάσουν αλλιώς ... λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να τους εμποδίσω” επιμένει η βασίλισσα μέχρι τώρα της πρωινής ζώνης. Μάλιστα αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που γίνεται τόσο ντόρος. “ Είμαστε στον αέρα ούτε δυο εβδομάδες, έχουμε κάνει εννιά εκπομπές μέχρι σήμερα ...θεωρώ ότι όσοι έχουν να βγάλουν συμπεράσματα με εννιά εκπομπές δεν ξέρουν από τηλεόραση. Εγώ είμαι λίγο παλιότερη από αυτούς, ορισμένους από αυτού, που κριτικάρουν, και έχω μάθει να μην βιάζομαι και το λέω τώρα χρόνια αυτό.”

Η Ελένη σε έντονο ύφος συνεχίζει “Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Θα σας θυμίσω ότι και πέρυσι και άλλοι υπήρχαν που ξεκινούσανε και πηγαίνανε πολύ καλά τις πρώτες μέρες και σήμερα δεν υπάρχουν στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρόσωπα που έρχονται και φεύγουν.” Η παρουσιάστρια μετά από τόσα χρόνια έχει όλο το δικαίωμα να τονίζει ότι “Οι παρουσιαστές φαντάζομαι κρίνονται, όπως και οι ηθοποιοί από την πορεία τους στο χώρο και την διάρκειά τους. Δεν κρίνονται με μία παράσταση, δεν κρίνονται με μία εκπομπή, με μία εβδομάδα.” Εμείς θα πούμε ότι ο χρόνος θα δείξει ποιος θα κρατηθεί και θα τερματίσει πρώτος στα νούμερα τηλεθέασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved